Máte plnšie boky? Tu je 12 letných šiat, ktoré sú pre vás ako stvorené! Dôležitý je jeden detail...

Nejedna žena sa pri pohľade do zrkadla v duchu posťažuje na to, či predsa len nemohla dostať od prírody nadelených menej centimetrov v bokoch. Nezúfajte, krásu a štýl nerobia centimetre. A ak si pomôžete vhodne zvoleným odevom, budete nadšená vy aj vaše okolie.

23.06.2022 00:00
Britská princezná Beatrice Foto: ,
Britská princezná Beatrice a jej manžel Edoardo Mapelli Mozzi na zábere z dostihov v anglickom Ascote.
debata

Základom pri výbere letných šiat je snaha o balans. Ak patríte ku ženám, ktoré majú plnšie boky, myslieť by ste mali na zvýraznenie horných partií svojho tela. Reč je predovšetkým o ramenách, ktoré si zaslúžia v tomto prípade trošku objemu na zvýraznenie a vyváženie.

Pozor, nemáme na mysli výrazné vypchávky a na pohľad ostré línie, vhodnejšie je (či už vzhľadom na letnú sezónu, ale aj na celkový dojem), aby ste volili skôr ľahšie materiály a preniesli objem do rukávov pomocou romantických detailov nadýchaných, riasených či balónových rukávikov.

Vzorované dámske midi šaty s naberanými rukávmi...
Voľné šaty s odhalenými ramenami a nadýchanými...
+10Vzorované dámske minišaty s výraznejšími...

Môžu byť krátke, siahať po lakťový ohyb alebo voľne padať až do dĺžky troch štvrtín vašej ruky. Základom je, aby rukáv bol ušitý tak, že pri oblečení vytvorí mierne nadýchaný alebo naberaný dojem. Dokonalý výsledok potom pomôže zvýraznenie a predelenie drieku, čím vlastne akoby ste imitovali siluetu presýpacích hodín. Inšpiráciou môže byť aj britská princezná Beatrice, ktorá sa nedávno v nádherných šatách s florálnou potlačou objavila na dostihoch v Ascote.

lindex6999 Čítajte viac Či máte 30 alebo 70, štíhly driek aj plné tvary - biele šaty pristanú každej dáme! Máme 15 tipov

Pokiaľ nechcete driek zvýrazňovať, stále je tu aj možnosť vziať si na seba voľné či do áčka alebo kruhu strihané šaty s naberanými rukávmi. Tie vyslovene kričia letom a hodia sa na plážovú prechádzku či do rozpáleného mesta. Samozrejme, asi pri nich siahnete po sandálach či šľapkách.

Vzorované dámske midi šaty s naberanými rukávmi... Foto: archív značky
Vzorované dámske midi šaty s naberanými rukávmi Cellbes Vzorované dámske midi šaty s naberanými rukávmi Cellbes. Predávajú sa na Cellbes.sk za 75,95 eura.

Nezabúdajte však na to, že sú to práve podpätky, ktoré vždy siluetu jemne upravia a vylepšia. Nemusíte ich nosiť celé leto, nie je to komfortné a asi ani celkom zdravé – nájdite si však model šiat, ktorý doplníte aspoň raz za čas aj podpätkami, uvidíte, že reakcie okolia (ale aj vás samých) vás nesklamú…

VIDEO: Poznajte 3 tipy pre zvýraznenie ženskosti
Video
Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #šaty #objem #trend #silueta #styling #trik #rukávy #leto 2022

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....