Vojvodkyňa Kate čaro 10-centimetrových podpätkov dokonale ovláda! Ženu menia na bohyňu

Existuje priam magické čaro 10-centimentových podpätkov, ktoré dokážu každú ženu zmeniť na bohyňu. Myslí si to návrhár Rupert Sanderson, ktorého lodičky sa tešia obľube aj u vojvodkyne Kate.

22.06.2022 09:00
kate Foto: ,
Vojvodkyňa Kate čaro 10-centimetrových podpätkov dokonale ovláda. Modré lodičky si obula počas návštevy Škótska.
debata (4)

„Vyžarovanie ženy je celkom iné,“ uvádza Rupert Sanderson pre Daily Mail. „Jej silueta sa okamžite zmení, hlava sa vzpriami, driek sa prehne, ramená sa mierne rozšíria a lýtkové svaly sa napnú. Od toho momentu kráča inak, akosi veľkolepejšie.“

Vojvodkyňa Kate z Cambridge od hlavy po päty v...
Kate a jej lodičky na 10-centimetrových...
+11Vojvodkyňa Kate z Cambridge po návšteve a...

Ako dizajnér topánok sa neustále snaží spojiť rovnováhu s krásou. Práve 10-centimetrový podpätok sa javí ako ideálny pre tento účel, ako prezradil. „Len žena dokáže vysvetliť zmenu, ako sa cíti na podpätkoch. Keď do môjho obchodu príde dáma s nižšími podpätkami alebo v teniskách a následne si obuje lodičky na podpätku, akoby prešla magickým portálom a zrazu pôsobí sebavedomo celkom iným dojmom,“ opísal.

zväčšiť Kate a jej lodičky na 10-centimetrových... Foto: SITA/AP, Kirsty O'Connor
Britain Platinum Jubilee Kate a jej lodičky na 10-centimetrových podpätkoch.

Tento neuveriteľný transformačný efekt možno vidieť na vojvodkyni z Cambridge. "S hrdosťou môžem povedať, že často nosí moje lodičky Malory na 10-centimetrovom podpätku (lodičky sa predávajú v mnohých odtieňoch a ich cena je okolo 500 libier).

Manželka princa Williama je matkou troch detí, ktorá si určite vychutnáva pohodlie a praktickosť tenisiek. Ale má aj úlohu, ktorú pozná celý svet – keď sa premieňa zo zaneprázdnenej mamy troch detí na jednu z najfotografo­vanejších žien sveta, obúva si často práve 10-centimentové ihličky.

zväčšiť Vojvodkyňa Kate z Cambridge po návšteve a... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Vojvodkyňa Kate z Cambridge Vojvodkyňa Kate z Cambridge po návšteve a absolvovaní diskusie pri okrúhlom stole v Royal Foundation Centre for Early Childhood v Londýne, kde sa stretla s niekoľkými vládnymi ministrami.

Dokonalý príklad poskytla Kate minulý týždeň, keď si k nohavicovému kostýmu Alexandra McQueena obula ružové lodičky na 10-centmenrovom podpätku počas jej stretnutia v rámci nadácie „Royal Foundation Centre for Early Childhood“ v Londýne, kde sa rozprávala s niekoľkými vládnymi ministrami.

Pozrite si video – medailónik vojvodkyne Kate.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

Rok 1982: Princezná Diana pózuje so svojím...
1982: Princ Charles a princezná Diana s ich...
+221991: princ William počas návštevy St. James...

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #lodičky

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...