Kráľovná dlhých blond vlasov? Nosí ich aj po 50-ke! Tu je 13 inšpirácií od očarujúcej Kidmanovej

Vo filme predviedla už desiatky vizuálnych premien a ich súčasťou boli napríklad aj účesy z krátkych vlasov. V skutočnom živote si však oslávenkyňa, slávna herečka Nicole Kidman, na účes kratší ako vlasy po plecia nikdy netrúfla.

20.06.2022 07:07
Fashion-L'Wren Scott Auction Foto: ,
Herečka Nicole Kidman na zábere z roku 2006.
debata

Austrálska herečka a držiteľka Oscara patrí aj po prekročení päťdesiatky medzi najslávnejšie tváre Hollywoodu. A tiež najinšpiratívnejšie ženy, keď príde reč na módny štýl a úpravu. Vďaka svojej vysokej a sošnej figúre modelky, pôvabným črtám a bohatým dlhým vlasom je istým spôsobom akýmsi ideálom očarujúcej slávnej herečky. Kidman, ktorá v pondelok 20. júna oslavuje svoje 55. narodeniny, to potvrdzuje už niekoľko dekád.

Herečka Nicole Kidman na zábere z roku 2006.
Herečka Nicole Kidman na filmovom festivale v...
+10Herečka Nicole Kidman na zábere z roku 2001 a...

Mnohí Slováci si rodáčku z havajského Honolulu, ktorá vyrastala v Austrálii, pamätajú ešte ako mladučkú ryšavku zo seriálu Bangkok Hilton. Hoci ku svojmu prirodzenému odtieňu sa už neskôr nevrátila, ryšavé a medené tóny vo vlasoch opakovane predvádzala aj v pokročilých rokoch svojej filmovej kariéry.

Lea Seydoux Čítajte viac Vrabčiak, mini-bob či pixie - krátke účesy sú späť ako obrovský hit! Toto je 9 hviezd, ktoré vás inšpirujú

Faktom ale je, že Kidmanovú si dnes väčšina žien (aj mužov) spája s plavými vlasmi, hrivou, ktorá zvyčajne efektne padá na plecia alebo je upravená v príťažlivom a premyslenom účesu dopĺňajúcom zvyčajne veľmi luxusnú módnu voľbu.

Herečka Nicole Kidman v roku 2022 na vyhlásení... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Nicole Kidman Herečka Nicole Kidman v roku 2022 na vyhlásení cien Screen Actors Guild Awards v spoločnosti manžela Keitha Urbana.

Nazvať Kidmanovú kráľovnou dlhých blond vlasov vôbec nebude prehnané, pričom slávna herečka a mama štyroch detí sa aj naposledy (v sezóne vyhlasovania filmových ocenení roka 2022) prezentovala viacerými blond účesmi so závideniahodnými hustými a príťažlivými vlnami či nahladko upravenými prameňmi.

Áno, treba tiež dodať, že občas si herečka pomáha aj príčeskami, či dokonca parochňou (to najmä v prípade filmových rol). Určite však stojí za to pozrieť si jej vlasové premeny a inšpirácie. Všetko najlepšie, Nicole!

VIDEO: Ikonické účesy Jennifer Aniston

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #účes #Nicole Kidman #dlhé vlasy #ryšavka #blond #hriva #jubileá hviezd

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...