Divoké a husté mihalnice, matný rúž aj šťavnaté pery: Toto je 7 TOP líčení divadelných Oscarov

Ani na vyhlásení divadelných cien TONY Awards nepodcenili prítomné dámy líčenie a úpravu účesov. Ktoré z nich zaujali najviac nás?

13.06.2022 12:00
Vanessa Hudgens Foto: ,
Herečka Vanessa Hudgens sa opäť premenila na stopercentnú dámu. Jej líčeniu na Tony Awards dominovali zdôraznené oči vytieňované dymovým efektom prechodu od svetlejšieho do tmavších tónov smerom k vonkajšej strane oka. Rúž na perách bol telový s béžovým nádychom a matný, zvýraznený však kontúrkou.
debata

Červený koberec bol plný pôvabných žien, predstaviteliek divadelného a hereckého umenia. Platilo, že mnohé z nich podčiarkli pompéznosť večernej akcie aj s výraznejším líčením. Jednou z dominánt ženskej úpravy sa stali oči.

Mali rôzne podoby, či už išlo o hrubšie čierne linky s intenzívnou farbou a textúrou na hornom viečku, dymové líčenie a tieňovanie viečok alebo metalické efekty, ktoré všetko spomenuté doplnili.

Herečka Vanessa Hudgens sa opäť premenila na...
Herečka a speváčka Cynthia Erivo so...
+4Herečka Lea Michele a jej klasický večerný...

Herecké hviezdy často siahajú aj po zahustení mihalníc. Nebolo to inak ani v nedeľu večer. Napríklad Cynthia Erivo predviedla extrémne dlhé a husté mihalnice, samozrejme, išlo o umelé trsy umiestnené medzi jej pôvodné riasy.

Isabeli Fontana Čítajte viac Nahý mejkap, šťavnaté pery či dotyk slnka na líčkach - TOP 20 líčení z festivalu, ktoré inšpirujú každú ženu

Pri herečke Vanesse Hudgensovej zaujalo už spomenuté líčenie viečok farebným prechodom a tieňovaním a oscarová víťazka z tohto ročníka cien Americkej filmovej akadémie, herečka Ariana DeBose predviedla šťavnaté a lesklé pery zvýraznené nielen rúžom, ale aj jemnou kontúrovacou ceruzkou.

Vybrali sme sedmičku žien, ktorých úprava na cenách Tony Awards nemala chybu – pozrite si ich s nami v galérii vyššie. Ak máte chuť aj na módu z červeného koberca, kliknite do galérie dolu.

Herečka Renee Elise Goldsberry.
Herec, dramatik a spisovateľ Tracy Letts a jeho...
+32Herečka Ruth Negga v kreácii Armani Privé.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #líčenie #Julianne Hough #Vanessa Hudgens #Tony Awards #Cynthia Erivo

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...