Vojvodkyňa Kate, Dara Rolins aj hviezda Kliniky Grace: Všetky nosia... áno, tieto trendové nohavice!

Populárne sú už nejakú tú sezónu, ale vždy oplatí pripomenúť si ich. Najmä, ak ich nosia také štýlové dámy...

13.06.2022 00:00
Ellen Pompeo Foto: ,
Herečka Ellen Pompeo v kombinácii širokých nohavíc a voľnejšej košeľovej blúzky.
debata (1)

Reč je o širokých nohaviciach, ktorých popularitu si v móde užívajú ženy posledné roky stále viac a viac. Časy, keď sa nosili úzke džínsy či cigaretové precízne strihané nohavice z vlnených zmesí alebo strečových materiálov síce celkom nepominuli, nadvládu však vo všeobecnosti prebrali práve voľnejšie a širšie siluety.

Megyn Kelly, šaty leta 2022 Čítajte viac Mini, maxi, do kancelárie aj na dovolenku! Toto je 9 šiat leta 2022, inšpirujte sa celebritami

Pri širokých nohaviciach však zároveň platí, že nejde o žiaden neforemný kus odevu – skôr naopak. Popularitu si získali predovšetkým kvalitne ušité, precízne vypracované a elegantnejšie verzie širokých nohavíc. O tom, že obľube sa tešia na domácej pôde, ale aj za veľkou mlákou, svedčia hneď dve mená – slovenská speváčka Dara Rolins a americká herečka Ellen Pompeo. Zhodou okolností sa rozhodli pre veľmi podobný styling.

Slovenská speváčka Dara Rolins na vyhlásení...
Vojvodkyňa Kate z Cambridge a jej elegantná...
+4Talianska herečka Elena Lietti v kostýme Fendi...

Len pred pár dňami sa Dara Rolins objavila v Prahe v kombinácii čiernych širokých nohavíc, ktoré doplnila voľnejšia, no elegantná a na pohľad luxusná košeľová blúzka. U hrdinky seriálu Klinika Grace padla voľba na odtieň námorníckej modrej, kombinovanie však bolo takmer identické.

Dara Rolins Čítajte viac Súboj plavovlások v Prahe! Dara Rolins rafinovaná, Kurková zmaľovaná a táto dáma... čo si to obliekla?

Základom je v prípade tohto trendového kusu odevu kvalitný materiál – látka musí dobre „padnúť, sadnúť a dobre sa hýbať“ – pri pohybe by mali voľnejšie nohavice pôsobiť elegantne, zachovať si svoj tvar, no zároveň vyvolať emóciu ľahkosti, ležérnosti, akejsi francúzskej či talianskej nenútenosti a šik pocitu. Ukážkovým príklad je aj herečka Elena Lietti v kreácii Fendi, ktorá sa tak objavila pred pár týždňami v Cannes.

Široké nohavice sa však dajú nosiť aj v rámci kostýmov či biznis garderóby. Ako to zvládla vojvodkyňa Kate? Pozrite sa na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #Ellen Pompeo #Dara Rolins #široké nohavice #Viola Davis #Elena Lietti

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...