Pokračovanie článku: Súboj plavovlások v Prahe! Dara Rolins rafinovaná, Kurková zmaľovaná a táto dáma... čo si to obliekla?

Česká topmodelka Karolína Kurková (vľavo) a... Foto: Czech News Center / Pavel Machan / CNC / Profimedia
Karolína Kurková (vľavo) a moderátorka Zorka Hejdová Česká topmodelka Karolína Kurková (vľavo) a moderátorka Zorka Hejdová na vyhlásení cien Social Awards na pražskom Žofíně.

Česká topmodelka a trojnásobná mama sa do Prahy vrátila na slávnostný večer sveta sociálnych médií a domácich influencerov a neprehliadol ju naozaj nik. Kurková už v minulosti mnohokrát potvrdila, že sa rozhodne neobáva žiadnych stylingových ani vzhľadových experimentov.

VIDEO: Slovenské TOP modelky vo svete

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

Tentoraz to bolo najmä výrazné líčenie očí s hrubou a graficky tvarovanou očnou linkou a tiež namokro uhladené mikádo jej plavých vlasov, ktorými pútala pozornosť okolia. Kurková si pritom podobne ako Dara Rolins zvolila čiernu farbu – išlo pritom o sexy model od slovenského dizajnéra Pavla Dendisa. Priestor dostali jej štíhle dlhé nohy v členkových čižmičkách – áno, tie príťažlivé nohy, ktorými kedysi zvádzala na móle Victoria's Secret.

A do tretice – plavovlasé dámy zastúpila aj dvojica českých celebrít – ako zvládli večerný styling Zorka Hejdová a Jitka Nováčková? Kliknite na poslednú stranu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #sociálne médiá #Dara Rolins #blond #Karolína Kurková #Jitka Nováčková #Zorka Hejdová

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...