Rozhodli ste! Pastelová žltá na vojvodkyni Kate je absolútny triumf! Máme 9 tipov na šaty, najlacnejší pod 30 eur

Niekoľko rozličných stylingov vystriedala počas nedávnych osláv platinového jubilea vojvodkyňa Kate. Nájsť medzi nimi víťaza nebolo jednoduché, môže sa na prvý pohľad zdať.

08.06.2022 00:00
Britain Platinum Jubilee Foto: ,
Vojvodkyňa Kate z Cambridge v nádherných šatách značky Emilia Wickstead.
debata

Vojvodkyňa z Cambridge, ktorá je manželkou princa Williama a budúcou britskou kráľovnou, je skutočne vzorom štýlu a jej podoby na verejnosti sú ukážkovo premyslené a dôkladne prezentované. Počas osláv platinového jubilea – teda 70 rokov kráľovnej Alžbety II. na tróne – sa Kate objavila na verejnosti viackrát, zakaždým očarujúca, pôvabná a elegantná.

12 odhalení z dokumentu Harry & Meghan Čítajte viac Súboj, aký tu už dva roky nebol! Meghan kontra Kate - kráľovnou štýlu môže byť len jedna

Jeden model však zarezonoval predsa len viac než všetky ostatné – reč je o šatách dizajnérky Emilie Wicksteadovej v pastelovom žltom odtieni, v ktorých sa trojnásobná mama objavila na ďakovnej bohoslužbe. V prospech Kate Middletonovej hrá jej štíhla vysoká postava, sošné držanie tela, pôvabná tvár a vždy ukážková úprava mejkapu aj účesu. Tu sa ku všetkému pridal ešte luxusný klobúčik a výsledok bol naozaj dokonalý. Aj čitateľky (a čitatelia) Pravdy rozhodli, že z uvedených modelov zabodovala Kate najviac práve pastelovou variáciou na elegantné koktejlové midišaty.

Letné dámske šaty Taifun. Za 119 eur predáva...
Letné vzorované dámske šaty so žltým motívom....
+10Letné pastelové dámske šaty. Predáva Bonprix.at...

Môcť si dovoliť identický model šiat od renomovanej britskej návrhárky nemôže každá dáma. Dobrá správa znie, že ak sa odpichnete od farebnosti a tiež strihovej verzie, ktorá zvýrazňuje driek (v prípade Kate je to efekt prepásania, vy ho môžete zameniť za zavinovací efekt šiat), tak sa k podobnému looku ľahko priblížite.

Megyn Kelly, šaty leta 2022 Čítajte viac Mini, maxi, do kancelárie aj na dovolenku! Toto je 9 šiat leta 2022, inšpirujte sa celebritami

Pozreli sme sa do aktuálnej ponuky viacerých značiek a našli sme pre vás niekoľko možností, ako zaradiť do svojho šatníka pastelovú žltú. Ten najlacnejší štartuje už pri sume 27 eur. Takže, nech sa páči, inšpirujte sa v našej galérii vyššie.

VIDEO: Letný štýl kráľovien a princezien

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

Chcete si pozrieť doterajšie galérie z osláv platinového jubilea? Kliknite aj na ďalšiu stranu

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #krása #anketa #oblečte sa podľa #žltá #pastel

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...