60 aj 70 plus, ale ťažko tomu uveriť! Tieto dámy vyzerajú stále ako hollywoodske bohyne

Vek bol kedysi v Hollywoode absolútne tabu. Ba dokonca dokázal pripraviť o prácu a príležitosti. Tie časy sa však skončili a mnohé slávne dámy po šesťdesiatke či sedemdesiatke sú dnes ikonami štýlu, šarmu aj krásy!

31.05.2022 00:00
Anne Parillaud Foto:
Francúzska herečka Anne Parillaud na filmovom festivale v Cannes nalíčená produktmi Dior Cosmetics.
debata (4)

Ich výkvet sa stretol aj počas uplynulých dní na Francúzskej riviére, kde sa v sobotu skončil slávny filmový festival. Nezaškodí však pre inšpiráciu pripomenúť si podobu tých žien, ktoré by síce podľa niekdajších pravidiel filmového priemyslu (a šoubiznisu) mali patriť do starého železa, ale nič nemôže byť ďalej od pravdy…

Francúzska herečka Anne Parillaud na filmovom...
Modelka Sailor Brinkley-Cook a jej mama -...
+17Herečka Andie MacDowell v kreácii Dior pózuje...

Pôvab, energia, hrdé prijatie svojich rokov a skúseností, ale aj snaha experimentovať, nebáť sa módnych extravagancií či napríklad hrdo predviesť sivé vlasy alebo sýte výrazné a dramatické líčenie – atribútov, ktoré spájajú uvedené hviezdy – herečky, modelky a influencerky by ste našli hneď niekoľko. Za všetky však stačí asi jeden – vyzerajú výborne!

Julianne Moore (61)

Najmladšia z našej zostavy je hviezdou, na ktorej vek nevidieť pre jej mladistvý vzhľad pleti aj účesu. Ryšavka Julianne však nemá nič zadarmo – vidieť, že jej výrazne pomohlo, že sa od mladosti chránila pred slnkom (jej pleť je veľmi citlivá, takže mala na to aj praktické dôvody). Neobáva sa experimentovať s módou a oblieka sa nielen moderne, ale aj originálne. Výsledok je vždy ukážkový.

zväčšiť Herečka Julianne Moore sa objavila na červenom... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Julianne Moore Herečka Julianne Moore sa objavila na červenom koberci v kreácii Bottega Veneta.

Anne Parillaud (62)

Absolútna hviezda domácej francúzskej scény na filmovom festivale. Málokto by povedal, že „brutálna Nikita“ má už po šesťdesiatke. Jej vzhľad, jemnosť, sviežosť a mladistvé vyžarovanie brali v Cannes dych. A právom.

Maye Musk Čítajte viac Mama najbohatšieho muža planéty exkluzívne pre Pravdu! Maye Musk prezradila tú najlepšiu radu pre život

Sharon Stone (64)

Jej sexepíl a krása boli hotovým magnetom pre svet v 90-tych rokoch, ale ani o tri dekády neskôr sa záujem o Sharon Stoneovú nemení. Dôvod ani netreba vysvetľovať – keď sa táto americká rodáčka a niekdajšia hviezda Základného inštinktu objaví na červenom koberci, je to vždy ukážkový zjav a dokonalé zladenie večernej módy a oslnivého líčenia a účesu. v Cannes bola prítomná na niekoľkých podujatiach a premiérach, zvyčajne oblečená v značke Dolce & Gabbana.

Herečka Sharon Stone predviedla na premiére... Foto: SITA/AP, Petros Giannakouris
Sharon Stone Herečka Sharon Stone predviedla na premiére filmu Forever Young hneď dve svoje podoby. V kreácii Dolce & Gabbana.

Andie Macdowell (64)

Už niekoľko rokov sa radí medzi dámy, ktoré sa hrdo hlásia k šedinám. Hoci spočiatku jej rozhodnutie budilo rozruch a aj rozpačité reakcie, vytrvať sa oplatí. Andie, inak tvár kozmetickej značky, vyzerala na červenom koberci očarujúco. Aj s ohľadom na jej vek. Vzor pre mnohé rovesníčky aj staršie dámy, čo myslíte?

Sharon Stone Čítajte viac Sharon ako smaragd, skoro nahá Joan či nežná Anne: Toto je 12 najkrajších rób z festivalu v Cannes!

Isabelle Huppert (69)

Ak Anne Parillaud patrí medzi najpôvabnejšie francúzske hviezdy po šesťdesiatke, potom pre Huppertovú platí, že je zaručene najväčšou módnou ikonou. Nemá strach zo žiadnych experimentov a potvrdila to aj vo výraznej zelenej róbe na telo s legínsovými čižmami – od Huppertovej sa môžu učiť aj o tri generácie mladšie dámy!

A čo tak sedemdesiat plus? Jasné, aj tieto dámy v Cannes bodovali – kliknite ďalej.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Helen Mirren #krása #vek #Julianne Moore #pôvab #Isabelle Huppert #Anne Parillaud #Cannes 2022

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...