Sharon ako smaragd, skoro nahá Joan či nežná Anne: Toto je 12 najkrajších rób z festivalu v Cannes!

Je to za nami. Svet sa v sobotu rozlúčil s poljubilejným, 75. ročníkom festivalu v Cannes. Denne sme vám servírovali bohaté galérie z červeného koberca, ale jednu ešte priniesť musíme - výber tých najkrajších rób.

30.05.2022 10:59
Sharon Stone Foto: ,
Herečka a filantropka Sharon Stone v kreácii Dolce & Gabbana.
debata

Je mimoriadne náročné v záplave krásnych žien a celebrít, ktoré sa počas dvanástich dní trvania festivalu objavili pred objektívmi, vybrať len konkrétne množstvo. Nehovoriac o tom, ak ide o TOP 12-ku, teda číslo, ktoré by malo reprezentovať práve dĺžku trvania festivalu.

Herečka a filantropka Sharon Stone v kreácii...
Členka poroty, herečka a režisérka Rebecca Hall...
+9Topmodelka Cindy Bruna v kreácii Giambattista...

Náš výber je čiastočne subjektívny, založený aj na tom, že sme sa snažili dať priestor rozmanitým módnym značkám a tiež vybrať len jeden look známych dám, z ktorých sa mnohé predvádzali v Cannes aj tri-štyrikrát. V prípade slávnych porotkýň dokonca takmer každý večer.

Topmodelka Izabel Goulart v kreácii David Koma. Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Izabel Goulart Topmodelka Izabel Goulart v kreácii David Koma.

Do nášho výberu sa však dostali elegantné večerné toalety v duchu old-school glamour estetiky niekdajšej zlatej éry Hollywoodu, nechýbajú kreácie s využitím moderných technológií a špičkových materiálov, ale tiež modely s dôrazom na estetiku erotiky a zvádzania – nahé šaty, ktoré využívajú silu transparentnosti a delikátnej práce s výšivkami.

France Cannes 2022 amfAR Arrivals Čítajte viac Toľko nahej kože na jednom mieste? Kráskam ostych veľa nevraví, takto vyrazili na slávnu charitu

Dámy ako Sharon Stone, Anne Hathaway, Rebecca Hall, Diane Kruger, Deepika Padukone či Joan Smalls alebo Cindy Bruna. V našom výbere sa objavili všetky a okrem nich ešte ďalšie. Viac si už pozrite v galérii.

Ak máte chuť vrátiť sa k jednotlivým galériám v rámci podujatia v Cannes, nájdete ich všetky pohromade na ďalšej strane. Oplatí sa tam kliknúť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #festival #Sharon Stone #móda #Joan Smalls #Anne Hathaway #róby #Elle Fanning #Rebecca Hall #Cindy Bruna #Cannes 2022

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...