Pokračovanie článku: Nahý mejkap, šťavnaté pery či dotyk slnka na líčkach - TOP 20 líčení z festivalu, ktoré inšpirujú každú ženu

zväčšiť Topmodelka Kaia Gerber a jej nádherný mejkap na... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Kaia Gerber Topmodelka Kaia Gerber a jej nádherný mejkap na premiére filmu Elvis.

Prímorská atmosféra festivalu zvádza aj k tomu, aby sa do mejkapu pretavili trendy bronzových tónov a efektu akéhosi pobozkania pleti slnkom. Tak sa bronzové odtiene objavovali na líčkach, ale tiež v celkovom kontúringu (Lea Seydoux, Iris Law). Výraznou súčasťou bol potom aj lesk zdravej a sviežej pokožky.

Stále obrovskej popularite sa teší aj takzvaný nahý mejkap, ktorý pôsobí akoby dámy nemali na sebe takmer žiaden produkt. Samozrejme, pravda je niekde úplne inde. Takéto líčenie tiež vzniká niekoľko desiatok minút a je veľmi premyslené, docielené s produktmi, ktoré akcentujú zdravú a čistú pleť a zdôrazňujú prirodzené krásne črty nositeliek (Kaia Gerber). Na očiach či perách sú používané odtiene vo veľmi prírodných tónoch, prípadne ružové a béžové odtiene s metalickým leskom, ktoré pleť osviežujú.

Modelka a herečka Iris Law upravená... Foto: Stephane Cardinale - Corbis via DIOR
Iris Law Modelka a herečka Iris Law upravená dekoratívnou kozmetikou DIOR. Na perách má rúž Dior Addict, v odtieni Rose Celestial. Mihalnice sú výdatne zvýraznené maskarou Mascara Diorshow Pump’N’Volume.

Vybrali sme pre vás TOP 20 najlepších líčení z uplynulého viac ako týždňa večierkov a premiér v Cannes, veríme, že inšpirujú ženu každej generácie.

Topmodelka Kaia Gerber a jej nádherný mejkap na...
Herečka Sophie Marceau nalíčená dekoratívnou...
+17Herečka a členka poroty Rebecca Hall v kreácii...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Diane Kruger #Isabeli Fontana #líčenie #oči #mejkap #pery #Kaia Gerber #vizáž #Anne Parillaud #Ana Girardot #Maye Musk #Cannes 2022

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...