Nahý mejkap, šťavnaté pery či dotyk slnka na líčkach - TOP 20 líčení z festivalu, ktoré inšpirujú každú ženu

Celé tímy vizážistov a kaderníkov sa na niekoľko dní presídlili na Francúzsku riviéru, kde sa ešte minulý týždeň v utorok začal slávny filmový festival. Dôvodom bolo postarať sa o hviezdy, ktoré sa prezentujú pred objektívmi a ich prostredníctvom pred celým svetom.

27.05.2022 00:00
Isabeli Fontana Foto: ,
Topmodelka Isabeli Fontana a jej ukážkové líčenie na premiére filmu Elvis.
debata

Podujatie v Cannes má úroveň porovnateľnú s najväčšími večermi svetového šoubiznisu – či už ide o Oscary, ceny BAFTA alebo Grammy. Platí to pre róby, ale aj líčenie a úpravu účesov. Aj vzhľadom na fakt, že za festivalom sponzorsky stojí niekoľko renomovaných kozmetických značiek, snažia sa prezentovať v tom najlepšom „svetle“ – hoci pri mejkape by sa patrilo asi skôr povedať, v najlepších farbách.

Topmodelka Kaia Gerber a jej nádherný mejkap na...
Herečka Sophie Marceau nalíčená dekoratívnou...
+17Herečka a členka poroty Rebecca Hall v kreácii...

Uplynulé dni priniesli záplavu nádherne vyzerajúcich dám, pričom líčenie jednotlivých hviezd naznačilo aj niekoľko výrazných trendov.

Jedným z nich boli určite červené vášnivé pery. S odtieňmi sýtych rúžov čarovali vizážisti napríklad na tvári Diane Krugerovej či brazílskej krásky Isabeli Fontana. Sýtemu, matnému tónu červenej sa nevyhla ani 74-ročná Maye Musk, ktorá je chodiacim dôkazom, že žena by na dekoratívnu kozmetiku nemala rezignovať v žiadnom veku. Dokáže totiž zázraky.

Herečka Anne Parillaud na úvodnom ceremoniáli... Foto: Stephane Cardinale - Corbis/Getty Images for DIOR
Anne Parillaud Herečka Anne Parillaud na úvodnom ceremoniáli festivalu v Cannes.

Pri perách sa, samozrejme, objavovali aj telové tóny či výrazný lesk, ktorý dodáva objem a ilúziu šťavnatých úst, doslova na pobozkanie. Takto sa prezentovala napríklad herečka a členka poroty Rebecca Hall, herečka Ana Girardot, ale aj 62-ročná francúzska ikona Anne Parillaud, predstaviteľka Brutálnej nikity.

Krásne dámy očarili aj bronzovou pleťou a nahým líčením – ďalšie trendy si pozrite aj na druhej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Diane Kruger #Isabeli Fontana #líčenie #oči #mejkap #pery #Kaia Gerber #vizáž #Anne Parillaud #Ana Girardot #Maye Musk #Cannes 2022

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...