Cindy, Bella, Cara či Adriana? Modelingová elita v róbach - je to oslava krásy!

Bez nich by to určite nešlo. Už od počiatkov vzniku patrili krásne ženy k ozdobám podujatí spojených s filmovým umením. A nemusia byť nutne herečky. Hoci pri pózach na červenom koberci im to ide ako málokomu.

26.05.2022 06:00
Topmodelka Cindy Bruna v kreácii Giambattista... Foto: ,
Topmodelka Cindy Bruna v kreácii Giambattista Valli Haute Couture.
debata

Ani tohtoročný filmový festival v Cannes sa nezaobišiel bez slávnych modeliek. Ich tváre sú dobre známe svetu z magazínov a prehliadkových mól. Mladšie majú obrovské fanúšikovské základne na sociálnych sieťach, staršie zase renomé budované dekádami v biznise a tiež zrejúcou krásou, ktorú dokážu „predať“ aj pred či po päťdesiatke.

Topmodelka Sara Sampaio v šatách z dielne...
Topmodelka Kaia Gerber prišla podporiť svojho...
+53Topmodelka Izabel Goulart v kreácii David Koma.

Na filmový festival v Cannes tento rok dorazila naozajstná modelingová elita, ktorú doplnili aj mnohé krásky – dnes už menej vyťažené na prehliadkach, no stále žiadané ako krásne ambasádorky módnych domov či klenotníckych značiek a kozmetických firiem.

Z dám ako Bella Hadid, Cara Delevingne, Cindy Bruna či Sara Sampaio a Alessandra Ambrosio sa v Cannes stávajú akési vlajkové lode renomovaných značiek – chodiace reklamy. Niektoré z nich absolútne ohurujúce – trúfnu si aj na kreácie, aké zvyčajne bežná žena neoblečie.

zväčšiť Zľava: Topmodelky Bella Hadid, Frida Aasen a... Foto: SITA/AP
pjimage Zľava: Topmodelky Bella Hadid, Frida Aasen a Emily Ratajkowski.

Niektoré odevné a klenotnícke firmy (Dior, Louis Vuitton, Chopard, Armani či Valentino) si priamo v Cannes prenajímajú priestory v luxusných hoteloch, kde vznikajú dočasné showroomy. V nich sa starostlivo pripravuje look jednotlivých modeliek. Tento rok sa o ich podobu postarali napríklad aj značky ako Balmain, Versace či napríklad ateliér Ashi Studio alebo Zuhair Murad.

Natasha Poly Čítajte viac Ruská krása stopku v Cannes nedostala! Zjavila sa Nataša, aj vietor fúkal k jej službám

Popri tých najznámejších, už menovaných ženách, sa na festival tento rok prišli pozrieť aj veteránky ako Carla Bruni či Adriana Sklenaříková. Hoci od ich dominancie svetovému modelingu už pár rokov uplynulo, na festivale potvrdzujú, že sú stále „červenokobercové“ levice. Skrátka, dokážu dominovať veľkým premiéram aj prezentáciám.

zväčšiť Modelka a speváčka Carla Bruni (vľavo) a... Foto: SITA/AP, Profimedia
pjimag Modelka a speváčka Carla Bruni (vľavo) a slovenská modelka Adriana Sklenaříková.

Priestor dostali tiež krásky ako Jourdan Dunn, Frida Aasen, Nadine Leopold či Jasmine Tookes. Mnohé z nich v minulosti známe ako krásky Victoria's Secret – teraz príťažlivé v rafinovaných róbach a zvodne pózujúce pred objektívmi. Inšpirácie v nich však nájdu všetky ženy. Viac už v našej galérii.

VIDEO: Slovenské TOP modelky vo svete

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Cara Delevingne #modelky #Sara Sampaio #Adriana Sklenaříková #Izabel Goulart #Bella Hadid #elita #Carla Bruni #mall.tv #Cannes 2022

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...