Najväčší fešáci z Cannes inšpirujú dámy aj pánov! Pozrite si s nami štýlovú TOP 15-ku!

O dámach, ich kráse a úchvatných lookoch na červenom koberci sme v uplynulých dňoch popísali toho viac než dosť. Určite však nechceme, aby páni prišli skrátka...

28.05.2022 06:00
Jean Dujardin Foto: ,
Ležérne a sexy! Presne tak vyzeral francúzsky herec Jean Dujardin v kombinácii džínsov a pánskeho polo trička.
debata (1)

Herci z celého sveta sa schádzajú každoročne na filmovom podujatí, ktoré je považované za jeden z najväčších sviatkov filmu, ale aj šoubiznisu v Európe. Predstavujú sa nové filmy, rozdávajú sa rozhovory, pózuje sa fotografom. A hoci v tomto smere býva väčší záujem o nežné pohlavie, páni tiež majú čo povedať.

Tehotná topmodelka Adriana Lima a jej partner Andre Lemmers. Čítajte viac Cruise s Top Gun ovládol Cannes na nebi! Na zemi to bolo bruško slávnej modelky a (ne)podarené šaty!

Na tohtoročnom festivale, ktorý odštartoval v utorok 17. mája a končí sa práve dnes (t.j. v sobotu 28. mája), sa objavili mnohé známe tváre. Filmoví fešáci aj sexidoly modernej doby. Páni sa predvádzali v smokingoch a luxusných oblekoch, ale azda ešte zaujímavejší bol ich prístup k dennej garderóbe. Na lide pri pobreží, kde prebieha zvyčajne denné fotenie pri príležitosti prezentácie filmov, sa objavili vo viacerých inšpiratívnych podobách.

Herec Scott Speedman predstavil film 'Crimes of...
Nový film, ktorý priniesol do Cannes, sa volá...
+12Talianska klasika z dielne značky Gucci - to je...

Ležérnejšie poňaté kombinácie denimu či širokých nohavíc a bavlnených alebo kašmírových tričiek. Nechýbali obľúbené pánske polo-tričká (Jean Dujardin) alebo košele s kubánskym golierom (Miles Teller). K nim sa pridávali bavlnené alebo vlnené nohavice, v strihoch dominovali populárnejšie širšie strihy nohavíc a uvoľnené splývavé siluety (Harris Dickinson), ktoré volajú po lete a teplom počasí. Nechýbali ani vypasované úzke nohavice(Idris El­ba).

zväčšiť Herec Jon Hamm v károvanom pánskom obleku s... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Jon Hamm Herec Jon Hamm v károvanom pánskom obleku s košeľou s jemným ružovým tónom. Kombinácia je ukážková.

Samozrejme, v Cannes nechýbala ani „biznis“ klasika – príkladom bol herec Tom Cruise či jeho kolega Jon Hamm, ktorí si vybrali klasickejšie pánske obleky, kombinované s košeľami bez viazanky. Vybrali sme pre vás inšpiráciu, ktorá vás možno navedie pri najbližších nákupoch s mužskými polovičkami. Pokojne však náš článok otvorte aj priamo na partnerovom mobile. Inšpirácie na pánsku módu a štýl leta 2022 (a nielen toho, keďže ide o looky nadčasové) nikdy neuškodia…

Máte chuť na viac obrázkov z Cannes – kliknite na ďalšiu stranu!

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #muži #móda #Tom Cruise #trend #Jon Hamm #nohavice #košeľa #Cannes 2022 #Jean Dujardin

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...