Krížom krážom za vysnenou kabelkou! Tento model nadchne každú dámu, máme 12 tipov

Praktická, veľkosťou tak akurát, mladistvá, vkusná a štýlová - hľadáte kabelku, v ktorej by sa snúbili všetky uvedené atribúty? Možno máme pre vás riešenie.

24.05.2022 13:00
Alicia Vikander Foto: ,
Herečka Alicia Vikander pózuje fotografom s crossbody kabelkou Louis Vuitton.
debata

Inšpiráciu nám poskytla švédska herečka Alicia Vikander, ktorá sa pred pár dňami objavila na jednom z večierkov v rámci filmového festivalu v Cannes. Svoj styling poňala veľmi uvoľnene a dievčensky – v porovnaní s ďalšími hosťami pôsobila možno až príliš ležérne. Jedno sa však jej vzhľadu nedalo uprieť. Nenútenosť, spojená s praktickým komfortom a luxusom, sa snúbila v jej looku od hlavy až po päty.

Platilo to aj pre kabelku, ktorú si Vikander vybrala. Nešlo o žiaden menej slávny model, ako o kabelku z dielne značky Louis Vuitton, ktorá pochádza z jednej z posledných kolekcií známeho francúzskeho výrobcu.

Látková crossbody kabelka Mango, predáva sa za...
Dámska cross-body kabelka Zara, predáva sa za...
+10Dámska cross-body kabelka Bershka, predáva...

Vikander je ambasádorkou luxusnej firmy s iniciálkami LV v logo, takže neprekvapí, že volila práve takúto kabelku. Dôležité je však upriamiť pozornosť na typ. Menšia kabelka s praktickým remiekom, ktorý kombinuje kovovú retiazku a kožený popruh – ideálna na zavesenie na plece, alebo ešte lepšie – prevesenie krížom cez trup.

Matilda Anna Ingrid Lutz Čítajte viac Vravíme to rovno! Toto sú šaty, ktoré vládnu letu - jednoduché a také efektné

Z toho druhého sa odvodzuje aj názov konkrétneho typu dámskeho doplnku – reč je o tzv. „cross-body“ kabelkách, ktoré sa zvyčajne nosia práve ramienkom krížom cez trup, voľne zavesené na jednom boku. Takto nosené sú nielen praktické, ale pôsobia aj dievčenskejšie a dodávajú nositeľkám akúsi šarmantnú nenútenosť. Vybrali sme pre vás 12 kúskov, rôznych značiek aj cien. Nech sa páči, inšpiráciu nájdete v našej galérii.

VIDEO: Viete, že za najdrahšiu kabelku tohto roka si môžete kúpiť 7 nových Rolls Royce limuzín?

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Alicia Vikander #trend #Kabelka #mall.tv #crossbody #cez plece

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....