Sklenaříková i slávna Zendaya, mladučké stars aj 75-ročná diva - túto farbu nosia všetky! Budete aj vy?

Ktohovie, či talianska značka Valentino tušila, aký ošiaľ vyvolá, keď vytvorí jednu ucelenú kolekciu v žiarivom odtieni ostroružovej farby. Stal sa z nej hit, ktorý nosia celebrity po celom svete.

20.05.2022 09:51
15 najlepších líčení a úprav, týždeň módy, Zendaya Foto: ,
Zendaya na prehliadke Valentino.
debata

Dôkazom bola pred pár dňami na filmovom festivale v Cannes aj slovenská rodáčka – modelka Adriana Ohanian Sklenaříková. Síce ju neobliekol ateliér Valentino, no ostroružové šaty z ateliéru Yanina Couture sa niesli presne v duchu vyhľadávanej a populárnej farby aktuálnej sezóny.

Zaujímavosťou pritom je, že ružová farba v intenzívnom, priam krikľavom tóne sa do Cannes prepracovala aj na ďalších dámach – reč je napríklad o herečke Katherine Langfordovej, ale tiež influencerke Caro Daurovej. Mimochodom, obe obliekala práve značka Valentino.

Zendaya prišla na prehliadku Valentino v...
Slovenská topmodelka Adriana Karembeu na druhom...
+9Influencerka Caro Daur v kreácii Valentino.

Krikľavý ružový tón sme za posledné mesiace mali možnosť vidieť na európskom kontinente, na nedávnom súťažení krajín v pesničkovej Eurovízii (obliekla si ju moderátorka večera – speváčka Laura Pausini), ale tiež na slávnom MET Gala (herečka Glenn Close). Pomaly bude ťažké nájsť celebritu, ktorá ešte niečo podobné na sebe nepredviedla.

zväčšiť Moderátormi Eurovízie sa stala trojica -... Foto: SITA/AP, Luca Bruno
Mika, speváčka Laura Pausini a Alessandro Cattelan Moderátormi Eurovízie sa stala trojica - sprava: Mika, speváčka Laura Pausini a Alessandro Cattelan

V úvode celého trendu pritom stojí už spomenutá značka Valentino a dizajnér Pierpaolo Piccioli, ktorý sa rozhodol vystavať celú novú kolekciu v jednej farebnici (teda dvoch, okrem ostroružovej prezentoval aj čierne modely). Urobil tak, aby zvýraznil siluetu, strih a jednotlivé štruktúry materiálov či dekoratívnych reliéfov látok.

Slovenská topmodelka Adriana Karembeu na druhom... Foto: L.Urman / Starface / Profimedia
Adriana Karembeu Slovenská topmodelka Adriana Karembeu na druhom slávnostnom večere počas festivalu v Cannes. Prišla na premiéru filmu Top Gun: Maverick. V kreácii Yanina Couture.

Vôbec prvou slávnou dámou, ktorá mala možnosť predviesť sa v novej „valentinovskej ružovej“ bola potom americká herečka a speváčka Zendaya – inak tiež ambasádorka módnej firmy. Pri pohľade na ňu asi mnoho dám (aj pánov) nadobudlo pocit, že takýto odtieň jednoducho treba vyskúšať.

Skúsite ho aj vy? Určite už pár modelov nájdete aj v predajniach s masovo dostupnou módou.

Video

VIDEO: Raperka Saweetie v ostroružovej od Valentino.

Tehotná Adriana Lima bola neprehliadnuteľná v...
Herečka Jennifer Connelly prišla na premiéru v...
+30Herec Glen Powell.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Valentino #hit #farba #Adriana Sklenaříková #ružová #Zendaya #Glenn Close #Laura Pausini

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...