Brutálna Nikita ako dáma po 60-ke vyzerá skvelo! Nalíčte sa podľa nej, úspech je zaručený

Ani herečka Anne Parillaud, známa francúzska hviezda, ktorú si našinec pamätá najmä z hitu Brutálna Nikita, neobišla festival v Cannes. Objavila sa hneď na jeho otvorení.

19.05.2022 15:00
Anne Parillaud Foto:
Herečka Anne Parillaud na úvodnom ceremoniáli festivalu v Cannes.
debata

Dnes 62-ročná rodáčka z Paríža je aj po viac ako tridsiatich rokoch od nakrútenia slávneho filmu krásnou dámou. Na slávnostnom otvorení filmového festivalu sa o to čiastočne postarali aj štylisti a vizážisti. Parillaudovú upravili tak, aby jej tvár pôsobila mladšie, pleť bola rozjasnená a aby boli akcentované jej prirodzené krásne črty, ktoré dostala od prírody.

Nemecká herečka Emilia Schule stavila na veľmi...
Herečka a členka poroty Jasmine Trinca stavila...
+4Herečka Eva Longoria stavila na klasickú...

Vidieť, že vizážisti nepracovali s ťažkými textúrami, ale práve naopak – snažili sa o ľahkosť a jemnosť, lesk, ktorý dodáva objem a otvára (či už pohľad alebo celkový dojem). O francúzsku hviezdu sa postarala značka Dior Cosmetics, ktorá má každoročne na festivale na Francúzskej riviére celý tím odborníkov. Či už na vizáž, alebo na styling.

zväčšiť Paletka z limitovanej edície Palette 5 Couleurs... Foto: archív značky
Y0274000 C027400869 E01 ZHC Paletka z limitovanej edície Palette 5 Couleurs Couture - Red Tartan a rúž Dior Addict, odtieň Rose des Vents.

Parillaudovej pleť sa dočkala pomoci korektora a rozjasňovača, na pokožku bol použitý mejkap Dior Forever a tiež lícenka Rouge Blush v odtieni Miss 047. Oči nalíčili s pomocou paletky piatich očných tieňov známej ako Palette 5 Couleurs Couture a nechýbala ani maskara.

Adriana Ohanian Sklenaříková Čítajte viac Dáma za milión! Krásna Sklenaříková ozdobila Cannes, stavila na totálny hit a tisícku diamantov

Mnohé dámy bude možno zaujímať, aký rúž bol použitý na perách, keďže práve ten pôsobí veľmi pôvabno, šťavnato a sviežo. Ide o produkt Dior Addict a odtieň rúžu, ktorý profesionáli zvolili, bol odtieň Rose des Vents.

Viac o líčení sa dočítate aj v článku o najlepších líčeniach úvodného dňa – kliknite pre viac informácií sem.

Tehotná Adriana Lima bola neprehliadnuteľná v...
Herečka Jennifer Connelly prišla na premiéru v...
+30Herec Glen Powell.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cannes #líčenie #Dior #Anne Parillaud #Cannes 2022

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...