Pery ako jahody, mačacie oči a trik tejto slávnej dámy... urobí z vás ozajstnú krásku!

Na slávnostnom otváracom ceremoniáli festivalu v Cannes sa objavilo niekoľko nádherných dám. Ich krásu umocnilo líčenie.

18.05.2022 10:57
Jasmine Trinca Foto:
Herečka a členka poroty Jasmine Trinca stavila na výrazné pery. Červený odtieň na jej ústach mal akýsi ružový podtón. Nechýbal mu jemný lesk, aby tak bol perám dodaný odtieň. Zvyšok líčenia je veľmi efektný, pleť je rozjasnená, celkový dojem je však decentný, ukážkovo spolupracuje s použitými šperkmi - briliantovými náušnicami.
debata

Červený koberec a akcia tohto druhu si pýta bezchybný mejkap aj úpravu vlasov, či už klasickú, elegantnú alebo rafinovane originálnu. Prvý večer sa niesol v znamení stávok na istotu a osvedčených receptov na zvýraznenie ženskej krásy.

Deepika Padukone (vľavo) a herečka a režisérka Rebecca Hall Čítajte viac Krásne porotkyne aj Zelenskyj s odkazom, že diktátor prehrá! Začal sa festival v Cannes

Medzi dámami dominovali výrazné pery. So sýtym červeným rúžom s oranžovými pigmentmi sa pred objektívmi objavila napríklad herečka Rebecca Hall. Zaujal tiež matný efekt líčidla, ktorý si mohla dovoliť aj vzhľadom na veľké pery.

Nemecká herečka Emilia Schule stavila na veľmi...
Herečka a členka poroty Jasmine Trinca stavila...
+4Herečka Eva Longoria stavila na klasickú...

U dám s užšími perami sa potom ku slovu dostali červené odtiene s jemným alebo intenzívnym leskom – príklad bola napríklad herečka Jasmine Trinca, ale aj jej švédska kolegyňa Noomi Rapace. Obe pritom odtiene ladili ku svojim šperkom – v tomto prípade luxusným klenotom.

Na červenom koberci sa objavila aj festivalová „veteránka“, ktorej podoba každoročne púta pozornosť. Jej líčenie je zárukou ukážkového vzhľadu. O koho ide? Kliknite na ďalšiu stranu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Eva Longoria #líčenie #oči #pery #Rebecca Hall #Jasmine Trinca #Cannes 2022

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...