Oči v hlavnej úlohe! Linky, tiene, husté mihalnice - inšpirujte sa hviezdami, ako ich nosiť

Zdá sa, že nadvláda pier (či už červených alebo v inej výraznej farbe) sa pomaly končí. Hlavné husle prevzali v dekoratívnej kozmetike oči - zdá sa aspoň podľa záberov hviezd z nedeľňajších hudobných cien.

16.05.2022 16:40
Megan Fox Foto: ,
Herečka Megan Fox tiež stavila na výrazný očný mejkap. Linka sa ťahá smerom von z oka až ku spánkom. Viečka sú tmavé, oči husto zdobené umelými a zvýraznenými riasami.
debata

Na akcii Billboard Music Awards sa objavilo niekoľko slávnych dám, ktoré svojím vzhľadom upútali pozornosť. Reč nie je len o garderóbe, ale aj podobe líčenia. Dominantou sa pritom u väčšiny žien stali výrazne nalíčené oči.

Vizážisti sa naozaj nenechali obmedzovať – očné viečka sa v niektorých prípadoch stali doslova plátnom na tieňovanie a použitie niekoľkých farieb, bodovali aj grafické a geometrické efekty, napríklad vytieňovaný trojuholník, ktorý sa napájal na mačaciu linku ťahanú smerom do vonkajšieho kútika.

Herečka Amanda Seyfried používa riasenku Le 8...
Televízna osobnosť Heidi Klum predvádza svoje...
+8Raperka Megan Thee Stallion a jej viečka s...

Ďalším poznávacím znakom tohtoročného líčenia hudobných cien boli tiež husté mihalnice. Tie sú v Hollywoode doslova „must-have“, teda takpovediac povinnosťou. Hviezdy často absolvujú celé procedúry na to, aby ich riasy vyzerali zdravo a husto. A keď to nejde biologicky, pomôže, samozrejme, aj zahustenie pomocou umelých trsov, či napríklad s riasami z norky.

Viac si pozrite v našej galérii. Nájdete v nej aj tipy na produkty, ktoré vám pri líčení môžu pomôcť.

VIDEO: Mihalnice. Prirodzené, alebo umelé, takto budú vyzerať skvele

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ceny #Megan Fox #Heidi Klum #líčenie #oči #Billboard Music Awards #mihalnice #Meghan Thee Stallion #mall.tv

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...