Z plachej školáčky je hotová sexy siréna! Hviezda Stranger Things a jej premeny? Pozrite si ich s nami

Tento rok dovŕšila osemnáste narodeniny a patrí medzi najväčšie talenty hereckej mladej generácie. Nielen to. Zjavne aj medzi mladé dámy, ktoré sa rady predvádzajú a menia imidž. Celkom zmena, ak si ešte spomeniete na jej začiatky...

16.05.2022 08:30
debata
Herečka Millie Bobby Brown prišla na premiéru v... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Millie Bobby Brown prišla na premiéru v kreácii Louis Vuitton. Herečka Millie Bobby Brown prišla na premiéru v kreácii Louis Vuitton.

Reč je o herečke Millie Bobby Brownovej, ktorú svet pozná najmä ako hrdinku mysteriózneho seriálu Stranger Things z produkcie Netflixu.

Keď televízia uviedla v roku 2016 prvú sériu, projekt vzal obrazovky Netflixu útokom. Z detských hviezd sa stali nové idoly a pozornosť upútala práve mladá Američanka, ktorá však prišla na svet v španielskej Marbelle. Ako plaché dievčatko, navlečené do značkových modelov a občas trochu extravagantných kombinácií, tak pôsobila Millie pred šiestimi rokmi, keď mala ledva dvanásť a pred sebou veľkú kariérnu cestu.

Herečka Millie Bobby Brown na zábere z roku...
Millie Bobby Brown na zábere z roku 2016 počas...
+5Millie Bobby Brown (vľavo) a jej kolegyňa Sadie...

Počas víkendu uviedli slávnostne v Los Angeles už štvrtú sériu Stranger Things a dnes plnoletá Brown sa nemohla zmeniť viac. Z drobného, akoby trochu ustráchaného dievčatka, ktoré sa necíti celkom príjemne, pretože ho fotia, je dnes mladá žena, ktorá miluje pozornosť a objektívy.

zväčšiť Millie Bobby Brown na zábere z roku 2016 počas... Foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia
293860910 Millie Bobby Brown na zábere z roku 2016 počas slávnostnej premiéry prvej série projektu Stranger Things.

Postavila sa pred ne v kreácii z dielne Louis Vuitton a s novou hrivou plavých vlasov. Farby vo vlasoch pritom mení viac ako často, len pred pár mesiacmi sa napríklad objavila na verejnosti s havraňou čiernou. Za posledné roky je celkom jasný osobnostný, ale aj vizuálny a štýlový prerod.

Herečka Millie Bobby Brown v kreácii Louis Vuitton. Čítajte viac Tínedžerka zo Stranger Things randí s Bon Joviho synom! Svet však rieši jej bývalého

Pozreli sme sa na premiéry všetkých štyroch sérií, ktoré sa konali v rokoch 2016, 2017, 2019 a 2022 (počas uplynulého víkendu). Pozrite sa s nami a posúďte. Ako sa vám páči zmena Millie Bobby Brownovej? Nižšie si môžete pozrieť aj veľkú galériu z víkendovej premiéry.

Herečka Millie Bobby Brown prišla na premiéru v...
Speváčka Lily Allen pózuje fotografom.
+12Herečka Winona Ryder a jej manžel Scott...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #imidž #zmena #Stranger Things #Millie Bobby Brown

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...