Fakt trendové šaty? Ak túžite po pozornosti, voľte tento model - máme 15 tipov!

Neprehliadnuteľný detail, ktorý z nich urobí ukážkový model hodný priam červeného koberca. O čom je reč? Predsa o trendových šatách sezóny.

12.05.2022 11:00
Zoe Saldana Foto: ,
Herečka Zoe Saldana sa predvádza v šatách s prestrihmi na boku sukňovej časti.
debata

Na viacerých hollywoodskych akciách sa za posledné mesiace objavili známe dámy v modeli šiat, ktoré nepostrádajú výrazný a zaujímavý detail. Prestrih. Áno, odhalená koža sa nosí a nemusí byť reč o nejakom veľkom „vyzliekaní sa“ pred zrakmi verejnosti. Práve naopak, cení sa rafinovanosť, drobný či trošku väčší, no nikdy nie príliš odhaľujúci detail prestrihu.

Dámske vzorované šaty s prestrihmi Lipsy,...
Dámske elegantné šaty s prestrihmi Zara,...
+12Dámske krátke šaty s prestrihmi Bershka,...

Azda najčastejšie sa objavuje v drieku, či už symetricky v oblasti bočného bruška, alebo ako jeden asymetrický prestrih medzi vrchnou časťou šiat a ich sukňovou časťou. Ak si však netrúfate na odhalenie svojho trupu, je tu ešte niekoľko ďalších možností.

Dámske vzorované šaty Zara vytvorené spojením... Foto: archív značky
šaty s prestrihmi, trend, Zara Dámske vzorované šaty Zara vytvorené spojením topu a sukne, ktorá sa naň upína, info o cene v predaji.

Herečka Zoe Saldana sa napríklad nedávno objavila na akcii v šatách s bočnými prestrihmi na sukňovej časti – ďalšou variantou sú potom napríklad odhalené ramená v prestrihoch medzi ramienkami a rukávikmi. Spomedzi materiálov dominujú najmä tie elastické. V nich, samozrejme, prestrihy ukážu najlepšie.

2022 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Čítajte viac Aj vy ste podľahli ošiaľu blond vo vlasoch? Máte recht, ale toto by ste mali vedieť...

Ak však volíte modely s precíznejším krajčírskym vyhotovením, budete vyzerať super štýlovo. Treba sa však pripraviť aj na to, že ich cena vám načrie hlbšie do peňaženky. Viac inšpirácií, za pár eur, ale aj za pár stoviek, nájdete v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #móda #Zoe Saldana #trend #model #Alexandra Daddario #prestrih

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....