Majú 60 či 70 plus, ale keď sa hodia do gala... týchto 13 dám ohúri pôvabom a štýlom

Hanbiť sa za vek - tie časy sú už preč, dôkazom mohlo byť aj nedávne podujatie v New Yorku, ktoré hostilo množstvo slávnych žien zo sveta módy, filmu, hudby či umenia. Žien, ktoré sa už prehupli cez šesťdesiatku či sedemdesiatku. Všetky vyzerali očarujúco.

11.05.2022 00:00
Sigourney Weaver a Foto: ,
Herečka Sigourney Weaver a jej kreácia z dielne Michael Kors.
debata (2)

Svetoznáma akcia MET Gala, ktorá sa viaže k slávnostnému otvoreniu každoročnej výstavy s novou témou v newoyrskom Metropolitnom múzeu a ktorá je zároveň dôležitým benefičným podujatím na zisk prostriedkov pre umenie, uvítala tento rok množstvo zrelých dám. Téma Gilded Glamour, ktorá bola venovaná americkej móde konca 19. storočia, prilákala také slávne mená ako Sigourney Weaver či Glenn Close.

  Julianne Moore (v šatách Tom Ford ) na...
Modelka a motivátorka Maye Musk a jej syn  Elon...
+10Herečka Sigourney Weaver a jej kreácia z dielne...

Ani jedna z nich si nenechala ujsť príležitosť zažiariť. Prvej (72-ročnej Weaverovej) sa to podarilo v trblietavej elastickej kreácii Michaela Korsa a s ukážkovým líčením aj účesom. Hviezda hitovej série Votrelec mala vždy šťastie na dobré gény a mladistvé vzhľad, zdá sa, že v tomto „trende“ pokračuje aj po sedemdesiatke. Vyzerala výborne.

Herečka Glenn Close v kreácii z dielne značky... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Glenn Close v kreácii z dielne značky Valentino. Herečka Glenn Close v kreácii z dielne značky Valentino.

Platilo to však aj pre jej o tri roky staršiu kolegyňu, ktorú do sýtej ostroružovej kreácie obliekol ateliér Valentino. Close si moment na červenom koberci užívala a poňala svoje pózovanie ako jednu veľkú promenádu pred objektívmi. Zábavu pri nej mal aj dizajnér Piepaolo Piccioli, šéfdizajnér talianskeho ateliéru.

Eiza Gonzalez Čítajte viac Blond obočie, krvavé pery aj tvár anjela: Toto je 12 najlepších líčení MET Gala!

Medzi hosťami sa tento rok z radov herečiek objavila aj 61-ročná Julianne Moore, ktorej takisto príroda (a patričná starostlivosť) nadelili mladistvý vzhľad. V bielej kreácii Tom Ford by ste jej tipovali aj o dvadsať rokov menej, pričom v prípade Mooreovej platí, že s estetickou chirurgiou je veľmi opatrná. Vo výsledku sa teda občas zdá, akoby jej výzor bol hotový zázrak.

Samozrejme, nechýbali ani dámy, ktoré si k pribúdajúcemu veku dopriali aj patričné vylepšenia. Sedemdesiatšes­ťročná Priscilla Presley má však na ne nárok a počas slávnostného večera v čiernej kreácii Prada bola neprehliadnuteľná. Rovnako ako 66-ročná Kris Jenner v éterickej antickej róbe Oscar de la Renta.

Televízna celebrita Kris Jenner (66) v kreácii... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Televízna celebrita Kris Jenner v kreácii Oscar de la Renta Televízna celebrita Kris Jenner (66) v kreácii Oscar de la Renta.

Podobné potom platilo aj o herečke Christine Baranski (70), ktorá mimochodom účinkovala aj v seriáli Gilded Age (Pozlátený vek) z produkcie HBO. Ten sa odohrával presne v období, ktorému je venovaná aj tohtoročná výstava v Metropolitnom mú­zeu.

Cara Delevingne Čítajte viac Zhodila sako a zostala hore bez celá v zlate! Ale ošiaľ vyvolal celkom iný detail, ukázala tiež...

Do zoznamu očarujúcich a elegantných zrelých žien, ktoré môžu byť inšpiráciou pre svoje rovesníčky, ale aj mnohé mladšie, sa tiež prepracovala napríklad herečka Michelle Yeoh (59), fotografka Annie Leibovitz (72) či modelka a motivátorka Maye Musk (74), ktorá sprevádzala syna Elona Muska.

Ak ste ešte nečítali exkluzívny rozhovor s Muskovou, ktorý priniesla Pravda pred pár týždňami po osobnom stretnutí s mamou najbohatšieho muža planéty, kliknite na nasledujúci odkaz. A nezabudnite si pozrieť aj naše bohaté galérie.

Topmodelka Jasmine Tookes vyzerala očarujúco.
Amy Schumer  na MET Gala.
+59Americká topmodelka Taylor Hill na podujatí MET...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #vek #Hillary Clinton #elegancia #Sigourney Weaver #Glenn Close #MET Gala #Michelle Yeoh #Maye Musk #Christine Baranski

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...