Róba ako z rozprávky, kožené šaty aj bavlnené tričko! 7 krások inšpiruje premiérovou módou každú ženu

Azda sa ani viac líšiť nemohli - dámy prítomné na nedávnej veľkolepej premiére novej marvelovky sa predviedli v skutočne rozmanitých modeloch. Ale aj preto sú veľmi inšpiratívne a nájde si medzi nimi svoj "vzor" azda každá dáma.

10.05.2022 09:00
Hayley Atwell Foto: ,
Herečka Hayley Atwell v trblietavej večernej kreácii.
debata

Azda sa ani viac líšiť nemohli – dámy prítomné na nedávnej veľkolepej premiére novej marvelovky sa predviedli v skutočne rozmanitých modeloch. Ale aj preto sú veľmi inšpiratívne a nájde si medzi nimi svoj „vzor“ azda každá dáma.

Slávnostné premietanie filmu Doktor Strange v mnohovesmíre šialenstva si nemohli nechať ujsť hlavné predstaviteľky, ale ani ďalšie známe herečky, ktoré svet pozná ako postavy v marvelovskom univerze.

Herečka Hayley Atwell v trblietavej večernej...
Herečka Elizabeth Olsen na slávnostnej premiére...
+4Xochitl Gomez na slávnostnej premiére...

Na prvý pohľad pozornosť upútala hlavná ženská hrdinka Elizabeth Olsen, ktorá je známa svojou záľubou v nohavicových kreáciách. Ani tentoraz sa veľmi nevybrala iným smerom, keď si obliekla na seba model nohavicového kostýmu so sakom zdobeným štrasovou zlatou dekoráciou. Trendy bol široký strih nohavíc, ale tiež odhalenie hrude pod sakom.

Sarah Michelle Gellar, 1998 Čítajte viac S ofinou, blond aj ako tmavovláska - oslávenkyňa Gellar inšpiruje retro lookmi aj súčasnou podobou

O niečo punkovejší a drsnejší bol model v čiernej koži s lakovaným nádychom – šaty so zvýraznenými ramenami, v ktorých sa objavila pred objektívmi herečka Lashana Lynch. Aj ona sa však radila k dámam, ktoré poňali premiérovú módu odvážnejšie, modernejšie, veľmi súčasne a štýlovo.

Herečka Tatiana Maslany na filmovej premiére... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Tatiana Maslany Herečka Tatiana Maslany na filmovej premiére Doctor Strange v mnohovesmíre šialenstva.

Popri nej sa potom ako zjavenie z rozprávky predvádzala herečka Rachel McAdams, ktorej žltá róba s bohatou reliéfnou výšivkou od dizajnéra Elieho Saaba pripomínala tie najveľkolepejšie udalosti hollywoodskeho červeného koberca.

Barbie Ferreira Čítajte viac Konfekčná veľkosť 42 a viac? Slávne dámy vyzerajú špičkovo aj s plnšími tvarmi, inšpirujte sa nimi

Titul najsexi dámy by si asi bez okolkov zaslúžila však iná kolegyňa vo večernej róbe. Reč je o herečke Hayley Atwellovej, ktorej strieborný model obkresľujúci krivky a zvýrazňujúci plný dekolt pripomínal marilynovské šaty, ktoré v rovnaký večer predvádzala v New Yorku Kim Kardashian (viac tu). Akurát v striebornej verzii.

A aby sme nezabudli ani na tú „najobyčajnejšiu“ voľbu – herečka Tatiana Maslany sa rozhodla staviť na kombináciu bavlneného trička a širších džínsov. Výsledok? Možno niekto bude namietať, že nedostatočný vzhľadom ku charakteru podujatia. My si však myslíme, že vyzerala výborne. Inšpiruje aj vás? Ak nie ona, možno niektorá ďalšia dáma. Kliknite si na sedem vybraných lookov do galérii vyššie.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Elizabeth Olsen #styling #Doktor Strange #Rachel McAdams #mall.tv #Lashana Lynch

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...