Nevinné margarétky, perly aj čižmy do terénu! Prvá dáma USA Slovákom predviedla aj ukážkový módny štýl

Už počas prezidentskej kampane jej manžela Joea Bidena pútala pozornosť všade, kde sa objavila. Štýl súčasnej prvej dámy USA Jill Bidenovej má nezameniteľnú podobu a predviedla ho aj počas návštevy Slovenska.

09.05.2022 13:41
Jill Biden a minister zahraničných veci a... Foto: ,
Prvá dáma Spojených štátov amerických (USA) Jill Biden a minister zahraničných veci a európskych záležitostí Ivan Korčok počas príletu prvej dámy USA na bratislavské Letisko Milana Rastislava Štefánika.
debata (19)

Manželka amerického prezidenta stihla počas 24 hodín vymeniť tri rozličné outfity, azda najväčšej pozornosti sa dostalo hneď prvému – elegantným dámskym šatám, v ktorých dorazila v nedeľu na bratislavské letisko. Bidenovej obľuba florálnych potlačí je dobre známa – konieckoncov, aj v čase prezidentskej kampane veľmi často siahala po kvetinových vzoroch a podobne ju nafotil pred časom aj magazín Vogue.

Prvá dáma USA Jill Biden na návšteve...
Prvá dáma USA Jill Biden ešte počas návštevy...
+8Lucia Hegerová (na snímke druha vpravo) má...

Tentoraz stavila na očarujúce čierne šaty s potlačou margarétok. Nežný florálny motív na relatívne farebne ťažkom základe vytvoril ukážkový balans. Jill Biden pôsobila žensky, mladistvo a veľmi vkusne. O tom, že sa nebojí hrať s detailmi, svedčili potom lodičky v tmavomodrej farbe a semišovom vyhotovení.

Budúca prvá dáma USA Jill Biden v pestrých kvetovaných šatách v októbri 2020. Čítajte viac Budúca prvá dáma ako vzor štýlu? Čím môže ženy osloviť Jill Bidenová?

Už o pár hodín po prílete zamierila prvá dáma na východnú hranicu Slovenska s Ukrajinou (a následne aj do Ukrajiny). Tam sa ukázalo, že Bidenová má vo svojej podstate veľmi prirodzenú náturu a azda vôbec najlepšie sa cíti, ak sa môže obliecť nielen trendovo, ale aj komfortne. Šaty s abstraktnejšie poňatým florálnym motívom doplnil semišovými čižmami na hrubej podrážke a sakom z brúsenej kože, ktoré evokovali „výjazd do terénu“.

Prvá dáma USA Jill Biden (vľavo) a slovenská... Foto: SITA/AP, Susan Walsh
Jill Biden a Zuzana Čaputová Prvá dáma USA Jill Biden (vľavo) a slovenská prezidentka Zuzana Čaputová.

Záverečná podoba Jill Bidenovej, inak vysokoškolskej profesorky, prišla počas pondelňajšieho stretnutia so slovenskou hlavou štátu Zuzanou Čaputovou. Išlo zároveň aj o ten najdecentnejší model, v ktorom bol prítomný aj výrazný „biznis“ nádych. Sukňový kostým v tmavomodrej farbe pri lepšom skúmaní odhalil zvierací vzor v potlači. Nepôsobil však vulgárne, ale decentne a ako jemný osviežujúci detail. Prvá dáma na stretnutie s prezidentkou tiež vzala šnúru svojich obľúbených perál, ktoré doplnili aj perlové náušnice.

Ako sa vám pozdávajú podobe americkej prvej dámy? Zahlasujte v našej ankete dolu pod videom.

Video

© Autorské práva vyhradené

19 debata chyba
Viac na túto tému: #Slovensko #móda #štýl #potlač #florálne motívy #zvierací vzor #Jill Biden

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...