Blond obočie, krvavé pery aj tvár anjela: Toto je 12 najlepších líčení MET Gala!

Od akcie MET Gala v New Yorku, podujatia, ktoré počtom prítomných hviezd často prekonáva aj oscarový galavečer, uplynul týždeň. Pripomenúť si najlepšie looky prítomných dám však neuškodí.

09.05.2022 10:55
Eiza Gonzalez Foto: ,
Mexická herečka Eiza Gonzalez predviedla klasický večerný look s decentne nalíčenými, no zvýraznenými perami, zahustenými mihalnicami a krásne klenutým obočím.
debata

Líčenie či úprava účesov sa práve pri podobných akciách môžu posunúť na celkom novú úroveň. Súčasťou slávnostného otváracieho večera veľkolepej módnej výstavy v Metropolitnom múzeu je vždy tematické zadanie. Celebrity sa teda vydávajú na červený koberec v kreáciách, ktoré vzdávajú poctu téme výstavy. A platiť to, samozrejme, musí aj pri líčení.

Topmodelka Kate Moss vie, že základom je v...
Herečka Emma Stone vyzerá akoby zostúpila z...
+9Televízna celebrita Khloe Kardashian a jej...

Na tohtoročnom MET Gala sa opäť objavili vizážistické a kadernícke počiny od výmyslu sveta. Tie najextravagan­tnejšie podoby predviedli slávne modelky. Platilo to napríklad pre Gigi Hadidovú s futuristickými cípmi zafixovaných vlasov a výraznými červenými perami s extra leskom, ale tiež pre jej kolegyňu a kamarátku Kendall Jennerovú. Tá si trúfla dokonca na blond obočie, ktoré jej tvár premenilo do doposiaľ nevidenej podoby.

zväčšiť Topmodelka Kendall Jenner patrila medzi dámy s... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Kendall Jenner Topmodelka Kendall Jenner patrila medzi dámy s ochotou experimentovať. Platilo to pre jej obočie, ktoré jej zosvetlili na telový odtieň a takýto vizuálny prvok dodal jej tvári netradičný náboj.

Klasickejšie líčenie si dopriali filmové hviezdy ako Eiza Gonzalez, Emma Stone či Sydney Sweeney. V ich prípade išlo o klasiku so zdôraznením ich prirodzenej krásy. Základom líčenia bola sviežosť, priam dievčenská romantická jemnosť a zdravý rozjasnený vzhľad pleti.

Pohrávanie sa s pohlavnou fluidnosťou si potom dopriala pred objektívmi napríklad herečka Chloe Moretz, ktorej minimalistický vzhľad doplnili namokro uhladené vlasy s krátkym strihom.

VIDEO: Slovenské TOP modelky vo svete

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kate Moss #Kendall Jenner #Gigi Hadid #MET Gala

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...