MET Gala plné žiarivých párikov! Blake Lively, Kaia Gerber a ďalšie po boku svojich lások

Na slávnostnom podujatí MET Gala, ktoré sa konalo v pondelok večer v New Yorku, nešlo len o krásne šaty, ale aj o lásku.

03.05.2022 13:00
2022 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Foto: ,
Blake Lively a Ryan Reynolds na podujatí MET Gala v New Yorku, herečka v šatách Versace.
debata

Minimálne na červenom koberci sa to zaľúbencami doslova hemžilo. Bozky či aspoň úsmevy – tak sa pred fotografmi predvádzali mnohé hollywoodske dvojice. A takto im to ladilo!

zväčšiť Kim Kardashian na podujatí MET Gala v New... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
2022 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Kim Kardashian na podujatí MET Gala v New Yorku, po jej boku komik Pete Davidson, šatách, v ktorých slávna Marilyn Monroe spievala narodeninovú pieseň pre prezidenta Kennedyho.

Najväčšiu pozornosť si vypýtala Kim Kardashian. Mohli za to šaty, ktoré na prestížne podujatie zvolila – prišla v ikonických šatách zosnulej Marilyn Monroe za 5 miliónov dolárov. Po jej boku sa tajomne tváril komik Pete Davidson.

zväčšiť Kaia Gerber s partnerom Austin Butlerom na... Foto: Profimedia
gerber Kaia Gerber s partnerom Austin Butlerom na podujatí MET Gala.

Zaujímavosťou je, že Davidson sa na podujatí stretol s jednou zo svojich slávnych ex-partneriek, s topmodelkou Kaiou Gerberovou. Krásna dcéra Cindy Crawfordovej síce na červenom koberci so svojím aktuálnym partnerom, Austin Butlerom nepózovala, ale fotografom sa predsa len podaril záber, na ktorom spolu prichádzajú na podujatie. Gerber dorazila v róbe Alexandra McQueena.

zväčšiť Bart Freundlich a jeho manželka  Julianne Moore... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
2022 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Bart Freundlich a jeho manželka Julianne Moore (v šatách Tom Ford ) na podujatí MET Gala.

Ďalší vychytený pár posledných dní – mladomanželia Brooklyn Beckham a Nicola Peltz – si takisto nenechali podujatie v New Yorku ujsť. Blond Nicole žiarila v ružovej z dielne Valentino, Brooklyn zvolil biely oblek.

Brooklyn Beckham, a  Nicola Peltz na podujatí...
Blake Lively a  Ryan Reynolds na podujatí MET...
+7Marcus Mumford a  Carey Mulligan na poduajatí...

Aj jeden z najstabilnejších párov Hollywoodu, Ryan Reynolds (v obleku Ralph Lauren) a Blake Lively (v šatách Versace) vyzerali bok po boku viac než očarujúco. Ale nijako za nimi nezaostávali ani ďalšie herecké páry ako Claire Danes a Hugh Dancy, Hugh Jackman a Deborra-Lee Furness a ďalší!

zväčšiť Claire Danes a Hugh Dancy na podujatí MET gala. Foto: Evan Agostini
2022 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Claire Danes a Hugh Dancy na podujatí MET gala.

Charitatívna akcia Met Gala patrí k najsledovanejším spoločenským akciám roka. Stovky pozvaných hostí z radov spoločenskej smotánky vrátane známych hercov, spevákov a umelcov sa musia obliecť podľa vopred zadanej témy. Tentokrát mali byť zvolené modely poctou ére rozkvetu New Yorku, témou bol Pozlátený vek (Gilded Age), teda obdobie konca 19. storočia – kedy sa vytváralo moderné veľkomesto.

Topmodelka Jasmine Tookes vyzerala očarujúco.
Amy Schumer  na MET Gala.
+59Americká topmodelka Taylor Hill na podujatí MET...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #New York #Kaia Gerber #MET Gala

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...