40 či 70 rokov, hollywoodske hviezdy sa tejto farby neboja! Ružové lodičky sú hit, tu je 15 tipov

Čierna, hnedá, neutrálne tóny - dámske lodičky sú práve v týchto farbách najčastejšou voľbou u väčšiny žien. Ale čo tak siahnuť po výraznej ružovej? Že na to už nemáte vek, presvedčíme vás o opaku...

28.04.2022 08:30
Helen Mirren Foto: ,
Herečka Helen Mirren je posilou novinky Shazam! Fury of the Gods.
debata

Na tohtotýždňovej akcii CinemaCon v Las Vegas sa objavili hneď dve dámy, ktoré spájalo niekoľko vecí – okrem toho, že sú talentovanými herečkami a umelkyňami, obe majú zjavne v obľube ružovú farbu. Na nohách. Herečka a režisérka Olivia Wilde, ale aj jej staršia kolegyňa – držiteľka Oscara Helen Mirren. Obe dámy si obuli lodičky vo farebne pútavom odtieni.

Princ Harry a Meghan Markle Čítajte viac Lodičky na nohách Meghan Markleovej sú ukážkový trend: Inšpirácia pre vás? Máme hneď 10!

Britská hviezda Mirren má síce dávno po sedemdesiatke, ale farby majú v jej šatníku (a tiež „botníku“) pevné miesto. Skombinovanie bielej košeľovej blúzky so zelenou vzorovanou sukňou osviežila práve lodičkami v sýtejšom ružovom odtieni.

zväčšiť Olivia Wilde s ružovými lodičkami s výraznejšou... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Olivia Wilde Olivia Wilde s ružovými lodičkami s výraznejšou špičkou.

V prípade Olivie Wildeovej tiež došlo ku kombinovanie farebných tónov. Jej svetloružové žuvačkové lodičky s výraznejším špicom a ĺa deväťdesiate roky doplnili nohavicový kostým v intenzívnej modrej farbe.

Ružová farba na nohách pri tom patrí medzi obľúbené aj u takých slávnych dám ako je Victoria Beckham, španielska kráľovná Letizia či herečka Katie Holmes. Možno si ich obľúbite aj vy (ak už teda pár kusov doma nemáte). Vybrali sme pre vás 15 tipov, pričom väčšina z nich je aj za veľmi rozumnú cenu. Nech sa páči, inšpirujte sa.

Dámske lodičky Guess, predávajú sa za 140 eur.
Dámske lodičky s otvorenou pätou a vinylovým...
+12Dámske lodičky Linzi, predávajú sa za 41,99 eura.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #tipy #ružová #lodičky

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...