Influencerky sa trblietali, Aicha stavila na sexy mini, u Vinczeovej zafungovala ružová a glamour

Z ôsmeho kola do ďalšieho v rámci tanečnej šou Markízy sa síce nepretancovala tenistka Dominika Cibulková, ale pozvané aj prítomné celebrity zvládli tanec štýlu a módnej inšpirácie s relatívnym úspechom. Teda, väčšina z nich.

26.04.2022 00:00
Natália Selveková Foto:
Majiteľka beauty kliniky Natália Selveková.
debata (3)

Počas nedeľňajšieho večera si to namierilo do priestorov bratislavskej Incheby opäť množstvo známych osobností domáceho šoubiznisu. Slávnostný večer dostatočne slávnostne v tento večer poňali influencerské tváre. Aj Tatiana Žideková a jej kolegyňa Mirka Dobis Michalková stavili na trblietavý dezén v koktejlovom sexi looku. Takmer totožná bola voľba obuvi – teda v prípade jednej išlo o trblietavé, v prípade druhej o tmavé remienky minimalistických sandálikov, ktoré opticky predĺžia nohu. Obe dámy jednoducho vedia, čo im pristane.

Moderátorka Adela Vinczeová v šatách od Fera...
Herečka Anna Kadeřávková a jej partner -...
+15Majiteľka beauty kliniky Natália Selveková.

V porovnaní oboch o kúsoček zaujímavejšie pôsobila voľba Michalkovej, ktorá si obliekla model trblietavých sakošiat s károvaným vzorom. Práca s takým tradičným vzorom, akým je káro, v metalickom vyznení dodávala odevu svieži náboj. Židekovej oranžové metalické šaty s lemom z peria boli efektný „eye-catcher“ (teda akýsi magnet pre oko).

zväčšiť Influencerky Miroslava Dobiš Michalková (vľavo)... Foto: TV Markíza
pjimage Influencerky Miroslava Dobiš Michalková (vľavo) a Tatiana Žideková s manželom.

Metalické dezény už tradične dominovali aj oblečeniu dám zo štábu – porotkyňa Adela Vinczeová sa tentoraz objavila v ružovej večernej kreácii od Fera Mikloška, moderátorka Martina Zábranská zase v koktejlových puzdrových šatách od Michaely Ľuptákovej s jedným rukávom a spusteným ramienkom. Bola to stávka na istotu, vyšla dobre. O pár „bodov“ lepšie v prípade blondínky Vinczeovej, ktorú farebný odtieň viac akcentoval a aj v spojení s líčením a úpravou účesu jej dodával „star“ look.

ZAK Herečka Anna Kadeřávková a jej partner - youtuber Gogo. Čítajte viac Krásky Svarinská a Kadeřávková podľahli čaru influencerov! Aha, ako hrdo a zamilovane s nimi vyzerajú

V zozname hostí bola potom neprehliadnuteľná aj bývalá súťažiaca Aicha, ktorej voľba padla na poriadne odvážny kostým. Na pohľad z decentného tvídu, pracujúc s estetikou elegantného biznis kostýmu, strihovo však veľmi odvážny, s miniatúrnou sukňou a kabátikom odhaľujúcim prúžok holého pupku. Provokatívny nádych v celom kontexte ešte pridávali strieborné sandále s masívnejším podpätkom. Nie všetci budú asi fanúšikovia tohto „sexy“ stylingu, Aicha však podľa nás rozhodne patrí k dámam, ktoré si ho môžu dovoliť a ktorým ho uveríte. Má v sebe exotický sexepíl, ktorý pripomína tanečnice z brazílskeho karnevalu. Aj odhalené nepôsobia lacno, ale žensky a zvodne.

zväčšiť Bývalá účastníčka Let's Dance Aicha... Foto: TV Markíza
Aicha Bývalá účastníčka Let's Dance Aicha (vľavo) so svojou spoločnosťou.

Trend odhaleného bruška, ktorý predviedla Aicha, sa potom objavil aj u majiteľky beauty kliniky Natálii Selvekovej. Jej voľba čiernych nohavíc s bandážovým topom a predĺženým sakom, na ktorom si ležérne vykasala rukávy, fungovala dobre. Styling uzemňoval jeho minimalizmus, pritom však fungoval efektne a pracoval s odhalením a street-wearovými prvkami tak „akurát“. Výborne zvolené boli doplnky.

Ďalšie dámy si môžete pozrieť v našej galérii.

VIDEO: Dominika Cibulková – kariére tenistky obetovala aj svoje vzdelanie

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #červený koberec #Adela Vinczeová #Let´s Dance #Tatiana Žideková #Natália Selveková #Aicha

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....