Kozmetická značka usvedčila Deppovu ex zo lži! Výsledok? Nárast popularity aj predaja

Súčasťou súdneho procesu medzi hercom Johnnym Deppom a jeho ex-manželkou Amber Heardovou sa stala aj kozmetická značka. Jej kryciu paletku na líčenie použili Heardovej právnici ako jeden z ilustračných dôkazov.

25.04.2022 13:00
Amber Heard Foto: ,
Herečka Amber Heard počas výpovede na súde Fairfax County Circuit Court vo Fairfaxe.
debata

Ako ukázal videozáznam zo súdnej siene, advokátka z tímu herečky, ktorá sa súdi so svojím bývalým partnerom pre obvinenia z domáceho násilia, ukázala v súdnej sieni štvorfarebnú paletku značky Milani Cosmetics. Práve s pomocou tohto kozmetického prostriedku mala Heard skrývať modriny, ktoré jej mal spôsobiť Depp. „Toto je to, čo používala. Už bola na to zvyknutá a budete počuť vo svedectve Amber, ako mixovala jednotlivé farby, aby dokázala zakryť modriny a rany podľa toho, ako sa každým dňom menila ich farba,“ znelo v súdnej sieni.

Johnny Depp Čítajte viac Amber Heard je zlý človek, ľudská pohroma, tvrdí Baldwinova dcéra! Toto želá Deppovi

Ktohovie však, či herečkin tím počítal aj s tým, čo sa môže následne stať. Značka Milani Cosmetics sa totiž ozvala a odhalila zaujímavý detail – taký, ktorý usvedčil Heardovej tím a samotnú hviezdu z klamstva. K domácemu násiliu a útokom zo strany Deppa malo dochádzať v rokoch 2012 az 2016. Produkt, ktorého celý názov znie All In One Correcting Kit, však v tom čase ešte vôbec nebol na trhu. Uviedli ho až v roku 2017.

Samozrejme, objavili sa aj teórie, že Heardovej právnici použili paletku len ako ilustračný príklad. Podľa väčšej časti verejnosti, ktorá celý proces sleduje online a zo živých záznamov v súdnej sieni, je to však dôkaz klamstva.

Odhalenie lži sa stalo tiež jednou z trendových tím na sociálnych sieťach. O značke Milani Cosmetics sa momentálne píše viac ako kedykoľvek predtým a zmienky o nej sú na rôznych fórach. Niektorí užívatelia tiež tvrdia, že síce značku doteraz nepoužívali, ale plánujú začať. „Pravdu treba poznať“ alebo „vďakabohu, že ešte žijú aj pravdopravní ľudia“ znejú niektoré komentáre.

Depp Heard Lawsuit Čítajte viac V Deppovi drieme monštrum, tvrdí obhajca Heardovej! Na súde odznela desivá výpoveď o správaní superhviezdy

Na stranu Johnnyho Deppa, ktorý vraj sám žiadal o to, aby celý súdny proces prebiehal pred kamerami a verejne, sa nedávno postavila aj známa modelka a celebritka Ireland Baldwin – čo povedala, si prečítajte tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Johnny Depp #Amber Heard #súdny proces #kozmetika #klamstvo #make-up

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...