Selena Gomez ako kráska v ružovom a len za pár desiatok eur! Namiesto luxusu volila túto značku...

Pri slávnych kráskach zo sveta šoubiznisu je svet zvyknutý najmä na luxusnú módu za tisícky eur. O to viac prekvapí, ak sa rozhodnú inak. Podobne ako obyčajné ženy.

13.04.2022 15:00
Herečka a speváčka Selena Gomez oblečená v... Foto:
Herečka a speváčka Selena Gomez oblečená v značke Mango.
debata

Platí to aj pre herečku a speváčku Selenu Gomez, ktorá sa na nedávnom podujatí objavila v pôvabnom ružovom komplete krátkych šiat s prestrihmi na bruchu a krátkym kabátikom z rovnakého materiálu. Look, ktorý jemne evokoval estetiku chanelovských rozmarných kostýmov z konca 80-tych rokov, pritom nebol žiadnou investíciou za tisícky eur (ako by pri spomenutom mene Chanel hrozilo)…

Katie Holmes white coat Čítajte viac Kabátová voľba Katie Holmesovej? Inšpiruje možno aj vás, máme 7 tipov

Gomez sa obliekla pod taktovkou značky dostupnej pre ženy po celom svete – kreácia, v ktorej vyrazila na pracovnú akciu, totiž pochádza z dielne španielskej značky Mango. Tá už viackrát ukázala, že jej produkty sú lákadlom pre mnohé známe ženy. Jej kabáty napríklad s obľubou nosí Katie Holmes či Sienna Miller, veľkým fanúšikom kúskov zo španielskej firmy je aj topmodelka Gigi Hadid.

Napriek tomu, že celebrity majú zvyčajne prístup k superluxusnej móde a kreáciám, ktorých nákup be nezruinoval mesačný, ale niekedy aj polročný rozpočet jednej domácnosti, stále viac z nich sa uchyľuje aj k nákupom alebo využívaniu módy z masovejšej produkcie.

Herečka Zazie Beetz a jej look s odhaleným...
Herečky Brooke Shields (vľavo) a Blake Lively...
+20Herečka Kristen Stewart a jej variácia ako...

Podobnú filozofiu zastáva aj britská vojvodkyňa Kate z Cambridge, ktorá kombinuje luxusné modely s kúskami z dostupných značiek, ktoré si môžu dovoliť obyčajné Britky. To vo všeobecnosti vylepšuje najmä vnímanie zástupkyne kráľovskej rodiny v očiach verejnosti a zdá sa, že podobným spôsobom uvažujú aj hollywoodske hviezdy. Mať na svoju stranu naklonenú verejnosť sa predsa počíta…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Selena Gomez #kostým #odev #masová móda

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...