Zvodná neha z Let's Dance: Zaujala Husárová aj krásna Aicha! Drexler stavila na operenú drámu

Móda známych žien na ďalšom súťažnom večere v bratislavskej Inchebe, kde sa už niekoľko nedieľ stretávajú fanúšikovia tanečnej šou Let's Dance - aká bola tentoraz?

12.04.2022 11:00
Aicha Foto:
Na súťažný večer sa prišla pozrieť aj vyradená Aicha.
debata

Mnohé tváre pozvaných hostí sa opakujú, stabilné je aj ústredné ženské trio – dvojica porotkýň Tatiana Drexler a Adela Vinczeová a moderátorka Martina Zábranská. V ich prípade platí, že vždy majú ten „najnoblesnejší“ styling. Atraktivitu večerného programu na obrazovkách je nutné zvýšiť aj patričným stylingom a ten zvyčajne vychádza na jednotku.

Moderátorka a porotkyňa Let´s Dance Adela...
Moderátorka a herečka Martina Zábranská v...
+10Porotkyňa Tatiana Drexler.

V prípade Adely Vinczeovej síce nedochádza k prevratným zmenám, neznamená to však, že by nepôsobila pôvabne alebo elegantne. Ďalší model z dielne Michaely Ľuptákovej a vo výsledku vizuálny úspech – tentoraz s detailom rafinovane odhaleného ramena v riasení živôtika na tubových večerných šatách. Decentná úprava ešte umocnila elegantnú náladu – tá sa však trošku bila s témou večera – karnevalovým ošiaľom, ktorý umocňovali najmä kostýmy účinkujúcich.

zväčšiť Moderátorka a porotkyňa Let's Dance Adela... Foto: TV Markíza
Adela Vinczeová Moderátorka a porotkyňa Let's Dance Adela Vinczeová v kreácii od Michaely Ľuptákovej.

V prípade Tatiany Drexler sa experimentovalo viac – jej večerný model šiat s operenou aplikáciou na ramenách bol neprehliadnuteľný, hoci v sebe niesol viac opernej teatrálnosti ako rozmarnej karnevalovej nálady. Celkovo bolo trio spomenutých dám, vrátane Zábranskej, akýmsi uzemnením a kontrastom k žiarivým a neónovým farbám na divokých kostýmoch účinkujúcich. Zjavne išlo o zámer.

Herečky Judit Bárdos (vľavo) a Natália Germáni. Čítajte viac Germáni, Bárdos, Vášáryová či Vinczeová - očarujúce dámy ozdobili Slnko v sieti: Večer v SND zlákal aj tieto hviezdy!

Čo sa samotných hostí týka, tam rozhodne treba spomenúť tváre nové – teda, aby sme boli presní – staronové. To platí najmä pre bývalú účinkujúcu Aichu, ktorá zo šou už vypadla. To však nebolo dôvodom, aby následne prišla podporiť svojich ex-kolegov. Jej výber šiat v nežnej krémovej farbe kombinoval eleganciu v retro estetike 50-tych rokov, no nechýbal im ani provokatívnejší detail tenučkých ramienok a relatívne otvoreného dekoltu. Výsledok však nepôsobil vulgárne, ale veľmi vyvážene – detaily boli ženské a umocňovali vizuál modernej Popolušky – s lodičkami s trblietavým dekorom a drobnou kabelkou.

zväčšiť Bývalá Miss Slovensko Veronika Vágnerová-Husárová. Foto: TV Markíza
Veronika Vágnerová-Husárová Bývalá Miss Slovensko Veronika Vágnerová-Husárová.

Na podobný farebný tón stavila aj bývalá misska a dizajnérka obuvi Veronika Vágnerová Husárová. Jej voľba padla na tunikové šaty značky Hellenski, ktoré sa opäť hrali s efektom zahalenia a odhalenia. Provokatívna mohla byť na pohľad ich dĺžka, vyvažoval ju však aranžovaný šálik okolo krku, ktorý akcentoval rukávy z rovnakého materiálu s výraznou manžetou. Husárová ešte predĺžila siluetu sandálikmi s tenučkým remienkom – celý styling pôsobil veľmi čisto a vybalansovane.

Ďalšie dámy z nedeľňajšieho večera si pozrite v našej galérii vyššie.

VIDEO: Diana Mórová – slovenská herečka sa pýši nespočetným množstvom ocenení

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #červený koberec #Veronika Husárová #Adela Vinczeová #Let´s Dance #mall.tv #Tatiana Drexler #Aicha

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...