Lietať nad rímskymi strechami s luxusnou kabelkou? Postaral sa o to slávny režisér

Radí sa určite medzi najslávnejšie kabelky na svete. Za bezmála 15 rokov svojej existencie (oslávi ich budúci rok) si už vydobyla kultový status. A najnovšia lieta aj nad rímskymi strechami.

08.04.2022 13:00
FENDI Peekaboo Campaign Foto:
Modelka Adwoa Aboah nad strechami Ríme s kabelkou Peekaboo od Fendi. Nakrúcal ju režisér Luca Guadagnino.
debata

Známy filmár, režisér a scenárista Luca Guadagnino, ktorý má na konte oceňovaný film Call me by your name, sa zhostil role režiséra reklamného minifilmu. Do hlavnej úlohy obsadil modelku Adwou Aboah, ale predovšetkým kabelku Peekaboo z dielne talianskej značky Fendi. Neodmysliteľnou treťou hlavnou postavou krátkeho filmu sa potom stáva samotný Rím, sídlo známej značky a večné mesto, nad ktorého strechy túži vzlietnuť azda každý, kto ho navštívil.

kabelku Birkin z dielne francúzskej značky Hermés. Čítajte viac 7 limuzín za kabelku? Najluxusnejší model ohúri sumou. Viete, ktoré značky nasledujú?

„Hlavnou myšlienkou bola ľahkosť – kabelka Peekaboo ako ústredný motív filmu kúzelne vedie lietajúcu Adwou ponad večné mesto,“ uviedol pre médiá Guadagnino, ktorý sa pravidelne objavuje na prehliadkach talianskeho ateliéru, kedysi vedeného dizajnérom Karlom Lagerfeldom. Ako prezradil, dôvodom sú aj blízke osobné väzby k ľuďom, ktorí značku tvoria.

Video
VIDEO: Luca Guadagnino urobil z modelky Adwoa Aboah lietajúcu superženu

Režisér sa dlhé roky priatelí s dizajnérkou Silviou Venturini Fendi, ale v jeho blízkosti ku značke sa viaže aj nostalgia a mnoho spomienok. „Moja mama nosievala Fendi v 70-tych a 80-tych rokoch, takže logo, typ materiálov, kvalita a dizajn Fendi boli odjakživa prítomné v mojej mysli,“ uviedol režisér, ktorý pripravuje dva nové projekty – romantický horor Bones & All a drámu zo športového prostredia Challengers.

zväčšiť Speváčka Lady Gaga v uliciach New Yorku v... Foto: Felipe Ramales / SplashNews.com / FENDI
SPL5235302_013 Speváčka Lady Gaga v uliciach New Yorku v šatách z dielne dizajnérky Alessandry Rich a s kabelkou Fendi Peekaboo v miniverzii.

Svoje remeselné zručnosti a filmársky talent, samozrejme, zúročil aj v spomenutom minifilme, ktorý je viac než reklamou najmä poctou kultovému ženskému doplnku. Adwou Aboah stvárnil Guadagnino ako módnu superženu, ktorá letí ponad strechy Ríma, až kým s odhodlaním nezostúpi na schody sídla Fendi Palazzo della Civiltà Italiana.

Taika Waititi, Rita Ora, Fendi, prehliadka, jeseň/zima 2022 Čítajte viac Kráska z hitu Elita, zvodná Francúzka aj Ora s milencom: Na šou Fendi sa zlietli samé hviezdy

Efektne pootvorenú kabelku s jej pôvabom obľubujú herečky a speváčky, ktoré si volia rozličné farebné štýly a doplnky, a to rovnako v súkromí ako na červenom koberci. Vernými vyznavačkami Peekaboo sú Angelina Jolie, Adele Exarchopoulos, Danna Paola, Lady Gaga, Rihanna, Hailey Bieber, Jennifer Lopez, Rita Ora či Reese Witherspoon.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #režisér #Kabelka #Fendi #Luca Guadagnino #Peekaboo #Adwoa Aboah

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...