Dopriala vám príroda divokú hrivu? Inšpirujte sa Sandrou Bullock, takto ošetruje vlasy

Nie všetky ženy majú rovnaké šťastie ako herečka Sandra Bullock. Príroda jej nadelila do vienka nádhernú hustú hrivu. Jej vlasy sú zdravé, lebo sa o ne roky dôkladne stará, naposledy upútala zraky verejnosti na premiére v Londýne.

07.04.2022 09:00
Sandra Bullock Foto: ,
Herečka Sandra Bullock predviedla na premiére ukážkovú divokú hrivu.
debata

Držiteľka Oscara pricestovala do metropoly Veľkej Británie predstaviť novinku Stratené mesto – málokomu však popri novom filme unikla aj ukážková forma a pôvab 57-ročnej hollywoodskej herečky, ktorú obliekla značka Carolina Herrera. To nebolo všetko – magnetom bola aj hustá hriva Bullockovej kučeravých vlasov. Tmavovláske povievali v chladnejšom londýnskom počasí a Bullock vyzerala s nimi naozaj očarujúco.

O tom, že herečkine vlasy pútajú pozornosť verejnosti, presvedčila už viackrát v minulosti. Napríklad pri filme Debbina osmička (Ocean's Eight) sa dokonca na internete vytvorilo niekoľko fór, ktoré rozoberali len Bullockovej hrivu. Tú sa pritom snažili ponechať v čo najprirodzenejšom stave, aby korešpondovala s jej charakterom. Vlasová štylistka Lona Vigi v tom čase uviedla, že bolo požehnaním pracovať s takou zdravo a divoko vyzerajúcou hrivou, akú má hollywoodska kráska k dispozícii.

Osviežujúci, hydratačný šampón Marlies Moller...
Intenzívny vlasový olej Intensive Hair Oil od...
+5Bezoplachové tekuté krémové sérum Elseve...

„Bolo to niečo medzi plážovými vlnami a neupravenými kučerami. Sandy má rada svoje vlasy hladšie a pohyblivé, nie príliš fixované. Zdvihla som jeden prameň a urobila polovičnú kučeru, pri ďalšom som ho zase stočila dopredu. Bolo to veľmi nepravidelné, účes nemal štruktúru, ale bol veľmi voľný, pohyblivý,“ opísala Vigi pre portál TheCut.com. „Bolo to viac nedorobené a malo to vyzerať jednoducho a nepremyslene,“ komentovala.

zväčšiť Herečka Sandra Bullock v kreácii Carolina Herrera. Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Sandra Bullock Herečka Sandra Bullock v kreácii Carolina Herrera.

Na spomenutej premiére už hriva Sandry Bullockovej pôsobila omnoho prepracovanejšie, s jasnou štruktúrou vĺn, hustým objemom a definovanými prameňmi. Napriek tomu pôsobil účes veľmi prirodzene a priam ohurujúco. Vlasová štylistka pred pár rokmi menovala aj produkty, ktoré vraj hviezdna herečka používa – sú to značky luxusnej vlasovej kozmetiky ako Oribe, Rodin, ale nechýba medzi nimi ani kultový lak na vlasy Elnett. Pozrieť si ich môžete v našej galérii tipov, spoločne s pridanými tipmi na kučeravé husté vlasy.

Zľava: Herci Daniel Radcliffe, Sandra Bullock a...
Herecká dvojica Sandra Bullock a Channing Tatum...
+3Herečka Sandra Bullock v kreácii Carolina Herrera.

VIDEO: Pozrite si aj ikonické účesy Jennifer Anistonovej

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #starostlivosť #Sandra Bullock #kučery #hriva #mall.tv

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...