Mokasíny hlásia ohlušujúci návrat, s maxi podrážkami a detailmi: Tu je 10 tipov!

Ani vám nechýba módna odvaha, no možno sa kamsi vytratila inšpirácia? Nejakú máme v zálohe, týka sa obuvi na túto jar.

07.04.2022 06:00
Dámske mokasíny Foto:
Dámske mokasíny z hnedej prepletenej umelej kože Zara, predávajú sa za 49,95 eura.
debata

Sezóna je, samozrejme, plná tenisiek, odľahčených topánok, balerínok či lodičiek, ale na čo by ste nemali zabudnúť, sú mokasíny. Áno, slávny typ obuvi, ktorý si obľúbili ženy aj muži najmä kvôli jeho komfortu, sa prepracoval do dámskeho šatníka nanovo. Pripomíname, že aj v poriadne vynovenej podobe.

Zabudnite na jemné, subtílne mokasíny z koše, ktoré sú tichým spoločníkom na dlhé dni strávené na nohách v práci či behaním po meste – móda si pýta extravaganciu a výraznosť. Postarať sa o ňu dokážu masívne a maxi podoby obľúbených mokasín.

tenisky, biela farba, trend, Čítajte viac Absolútne univerzálne! S bielymi teniskami sa dá čarovať, našich 11 tipov vás inšpiruje

Či už je reč o masívnej podrážke, vrúbkovaní na nej, masívnych detailoch v podobe kovových spon, reťazí či napríklad látkových strapcov alebo volánikov z umelej kože – to všetko sa využíva ako dekoratívny detail na neprehliadnuteľnej o­buvi.

Áno, keď napíšeme A, mali by sme aj B – tento typ topánok asi nebude spočiatku patriť medzi úplne najpohodlnejšie. Masívne, niekedy ťažšie typy mokasín sú však takzvanou „statement“ obuvou. Módni fanúšikovia a fanúšičky sa ich určite nezľaknú. My odporúčame pohľadať si kvalitný pár a prihliadnuť tak trošku aj na nadčasový rozmer. Nech ich môžete nosiť aj o pár rokov. Medzi našimi tipmi pár takýchto modelov určite nájdete.

Dámske mokasíny Gino Rossi, predáva CCC za...
Dámske mokasíny H&M, predávajú sa za 59,99 eura.
+7

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #žena #obuv #trend #topánka #mokasíny

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...