Pokračovanie článku: Červený luxus Cifrovej, trblietavá Zábranská tentoraz ukázala nohy a... čo si to obliekla Sklovska?!

zväčšiť Na súťažný večer Let's Dance prišla aj... Foto: TV Markíza
Sisa Sklovská s manželom Jurajom Lelkesom. Na súťažný večer Let's Dance prišla aj Sisa Sklovská s manželom Jurajom Lelkesom.

Slávna baroková potlač a opulencia talianskej značky Versace je niečo, čo ku Sklovskej štýlu sedí ako „veď viete čo na šerbeľ“. Neznamená to však vždy úspešný výsledok. Sklovskej náklonnosť k podobnému štýlu vypáli občas priam gýčovito a prezdobene. Podľa nás stále tomu chýba akýsi balans. Možno jemnejší mejkap, možno trochu menej snaživosti, utlmenie jedného či dvoch doplnkov (kabelka, náušnice). Jedno sa však musí nechať, Sklovska zostáva sama sebou. A to sa počíta. Sandále s efektom lakovanej kože a predným zapínaním by však nabudúce mala radšej vymeniť za nejaký vizuálne pôsobivejší model.

Dua Lipa Čítajte viac Rozdiel 30 rokov, šaty Versace sú aj dnes symbol sexepílu: Ako v nich obstála slávna Lipa?

Zaujímavé by každopádne bolo vedieť, ako by na podobné stylingy reagovali zahraniční módni novinári či štylisti alebo trebárs samotná Donatella Versace. Keď sa nedávno na Grammy objavila speváčka Dua Lipa, jej úprava a styling boli pri šatách Versace zveličené na maximum a opulencia zožala úspech. Sklovska by si však mala pri podobných voľbách vziať rady aj od skúsených odborníkov. Určite by to výsledku pomohlo.

Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová.
Spevák Samo Tomeček so svojou manželkou Sophie.
+7Niekdajšia playmate Eva Cifrová.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Sisa Sklovska #Eva Cifrová #Let´s Dance #Martina Zábranská

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....