Červený luxus Cifrovej, trblietavá Zábranská tentoraz ukázala nohy a... čo si to obliekla Sklovska?!

Móda ďalšieho zo súťažných večerov Let's Dance? Ani ostatný nedeľňajší večer sa nezaobišiel bez známych tvárí pred pózovacou stenou. A nielen pred ňou. Kto zaujal?

05.04.2022 11:07
ZAK Martina Zábranská Foto:
Moderátorka a porotkyňa Martina Zábranská v šatách od Michaely Ľuptákovej.
debata (1)

Televízne tváre projektu už tradične pútali pozornosť v outfitoch ladených večerne a luxusnejšie. Porotkyne Adela Vinczeová a Tatiana Drexler volili dlhé večerné modely – prvá priam princeznovský s trblietavým dezénom a výraznejšou štruktúrou, druhá ležérnejší zavinovací s detailom plisé na rukávoch.

Dua Lipa Čítajte viac Móda z Grammy: Dua Lipa v remeňoch, elegantná Gaga, Eilish ako gotická gejša... A Saweetie? Krikľavá provokatérka

Zvykne sa hovoriť, kde sa dvaja bijú, tretí zvíťazí. A niežeby sa medzi Vinczeovou a Drexler odohrával nejaký „súboj v blate“ – faktom však je, že pozornosť si pre seba v tento večer asi najviac uchmatla Martina Zábranská. Tretia dáma projektovej zostavy, ktorá večerom sprevádza spoločne s Vinczeovej manželom Viktorom, prekvapila krátkymi šatami.

Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová.
Spevák Samo Tomeček so svojou manželkou Sophie.
+7Niekdajšia playmate Eva Cifrová.

Trblietavý model v odtieni nočnej modrej oblohy opäť pochádzal z dielne Michaely Ľuptákovej. Aj v tomto prípade fungoval zavinovací detail, pričom ozdobná zamatová stuha v drieku s našitými strapcami ešte dodávala kreácii slávnostnejší nádych. Na záberoch, ktoré distribuovala televízia, vidieť dve varianty – Zábranskú v pančuchách aj bez nich. Dobrou voľbou bolo určite tmavé priehľadné pančuchy pridať – bolo to luxusnejšie, noblesnejšie a aj viac sexi.

zväčšiť Niekdajšia playmate Eva Cifrová. Foto: TV Markíza
Eva Cifrová Niekdajšia playmate Eva Cifrová.

Na krátku dĺžku šiat stavila aj jedna z hostí večera – niekdajšia playmate Eva Cifrová. Známa blondínka volila pomerne výrazný farebný odtieň – červenú s podtónom intenzívnej oranžovej. Plisovaný model šiat s prestrihom na ruky pôsobil veľmi elegantne a žensky, doplnok v podobe semišových vysokých čižiem nad kolená, ktorý vlastne celý look „uzatváral“ v nánose červenej farby, neurazil, ale možno to pôsobilo až trochu monotónne. Ak sa Cifrová chcela zahaliť, možno mohla skúsiť hru s color-blockingom a voliť napríklad model čižiem v intenzívnej cyklámenovej farbe. Každopádne, patrila medzi dámy, ktoré večer pňali naozaj pompézne a dali si záležať na vzhľade.

To platí aj o speváčke Sise Sklovskej – teda minimálne v intenciách, že si dáva záležať na tom, aby ju neprehliadli. Čo si obliekla? Pozrite sa na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Sisa Sklovska #Eva Cifrová #Let´s Dance #Martina Zábranská

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...