Pery ako od krvi, mačacie oči či návrat ku gýču 90-tych rokov! Toto sú TOP líčenia z Grammy

Vyhlásenie hudobných cien Grammy prinieslo odvahu nielen vo výbere šiat, ale tiež pri voľbe mejkapu a účesov. Kto si trúfol zaujať?

04.04.2022 11:02
Dua Lipa Foto: ,
Speváčka Dua Lipa s výraznými perami vo farbe merlotu, ktoré doplnilo aj husté obočie a relatívne tmavý mejkap pleti s nádychom opálenia.
debata

Dám na červenom koberci, ktorých úprava pútala pozornosť, bolo viac ako dosť. Spojovacím motívom bolo, že tentoraz sa jednoducho všetkého objavilo viac. Viac líčidiel, viac mejkapu a púdru, viac farieb na viečkach alebo výraznejšie pery. Jednoducho, málokto chcel zostať prehliadnutý. Jasná bola tiež inšpirácia historickými obdobiami, ktoré ovplyvili svet a, samozrejme, aj hudobnú históriu.

Speváčka Dua Lipa s výraznými perami vo farbe...
Speváčka Billie Eilish opäť stavila na...
+5Doja Cat a jej óda na sladké deväťdesiate roky...

Reč je v tomto prípade najmä o návrate do 90-tych rokov. Tie sa kedysi niesli v znamení relatívne silného líčenia so zvýraznenými perami pomocou kontúrovacej tužky, množstva šminiek na viečkach či bizarnými kreáciami vo vlasoch (copíky, vrkôčiky, výčesy). Najlepším symbolom toho všetkého bola speváčka Doja Cat, ktorá pôsobila akoby vystúpila z videoklipu polovice 90-tych rokov. Samozrejme, o tom, či to je look do ulíc, môžeme diskutovať – rozhodne však išlo o jednu z najpútavejších úprav na 64. ročníku cien Grammy.

zväčšiť Doja Cat a jej óda na sladké deväťdesiate roky... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Doja Cat Doja Cat a jej óda na sladké deväťdesiate roky - mejkap so silnou kontúrkou na perách a výrazným líčením očí dopĺňa ešte bizarný "aguilerovský" účes, ktorý evokuje popovú kultúru polovice a konca 90-tych rokov.

Medzi pozvanými dámami bolo tiež cítiť inšpiráciu divokým obdobím grungeovej estetiky – rovnako datovanej do 90-tych rokov minulého storočia. Objavila sa v tmavých perách, ktoré pôsobili ako umazané od krvi, ale tiež výraznejších očných linkách alebo vo svetlom tóne pleti. Čo sa pier týka, tie boli vo všeobecnosti výraznejšie a sýtejšie. Striedali sa na nich odtiene od červenej, bordó, hnedočervenej či farby merlotu.

Na červenom koberci zaujala napríklad aj Dua Lipa a Olivia Rodrigo. Čím? Čítajte na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #líčenie #Grammy #mejkap #pery #Dua Lipa #Billie Eilish #mačačí vzhľad očí #Doja Cat #Olovia Rodrigo #Maren Morris

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...