Žiarivé, žlté, ženské - toto je farba jari, ktorú by dámy mali skúsiť! Máme 10 kráľovských inšpirácií

Neobjavuje sa tak často na ženách, ako by si zaslúžila. Snáď sa to zmení a trochu zlepší. Pomôcť by mohol aj očarujúci výzor vojvodkyne Kate. Samozrejme, reč je o jej looku v žltých šatách.

30.03.2022 09:00
kate Foto:
Princ William a jeho manželka Kate prileteli na Jamajku. Kate má na sebe model značky Roksanda.
debata (1)

Keď sa pred pár dňami objavila členka britskej kráľovskej rodiny na oficiálnej návšteve Jamajky a vystúpila z lietadla v krikľavožltých šatách dizajnérky Roksandy Ilincicovej, vyzerala naozaj očarujúco. Patrične elegantná, veľmi ženská, na pohľad mladistvá, pôsobiaca energicky, sviežo a odhodlane.

To všetko dokáže správne zvolená farba a žltý odtieň šiat sa zaslúžil o ďalšie vylepšenie vzhľadu a pôsobenia už aj tak mimoriadne obľúbenej a štýlovej vojvodkyne. Ak ste doteraz žltú neskúšali, lebo sa vám zdá príliš odvážna, možno príliš „krikľavá“ – možno prehodnotíte svoj postoj. Nielen pri záberoch trojnásobnej mamy, ale aj tipov na šaty, ktoré sme pre vás našli v dostupných kolekciách.

kate koláž Čítajte viac Čo večer, to úchvatnejší look! 3 podoby vojvodkyne Kate pre Karibik, volila aj štýl kňažnej Grace

Samozrejme, nejde o to, aby sa žena otrocky držala vzhľadu svojho idolu či inšpiratívnej módnej ikony. Všetko si treba upraviť podľa vlastných preferencií – či už je reč o odtieň-dva jemnejšej farbe, strihu s odhalenými ramenami, kratšou, alebo naopak dlhšou dĺžkou, alebo napríklad o tom, či zdôrazníte štíhly driek alebo zamaskujete nejaký ten centimeter v páse navyše.

Pozrite si naše inšpirácie, veríme, že inšpirujú nielen nás, ale aj vás.

Dámske žlté šaty na gombíky Luisa Spagnoli....
Dámske vzorované žlté šaty H&M. Predávajú sa za...
+8Dámske košeľové žlté šaty na gombíky Marc´O...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #krása #šaty #trend #žltá

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...