Krajčiová s Čobejovou už vítajú jar, Drexler opäť diva a Gachulincovej retro? Vydarené!

Na štvrtom živom prenose tanečnej televíznej súťaže Let's Dance sa opäť zišli známe tváre pred kamerami aj mimo nich - teda v hľadisku. Zapózovať si však pred fotostenou a predviesť svoju garderóbu neváhali obe skupiny.

29.03.2022 12:57
Helena Krajčiová. Foto:
Herečka Helena Krajčiová.
debata

Slávnostný večer sa niesol v znamení noblesy a elegancie už tradične v prípade dvojice porotkýň. Adela Vinczeová pôsobila sošne v strieborno-sivej tubovej kreácii na jedno rameno od Michaely Ľuptákovej – zdalo sa však, že v čomsi podobnom ju už verejnosť mohla vidieť. A nie raz. Trochu repetitívne pôsobiaca podoba síce na obrazovke aj pred objektívmi fungovala, výsledok bol elegantný a ženský, možno by to však chcelo trochu viac sa odviazať.

Herečka Karin Haydu (vľavo) a modelka a...
Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová v...
+13Bývalá Miss Slovensko Frederika Kurtulíková a...

Aj tento týždeň si triumf v rámci porotcovskej zostavy pre seba uchmatla Tatiana Drexler. Po týždni, keď stavila na triezvejšiu minimalistickú eleganciu v čiernobielej nohavicovej kombinácii, sa vrátila k večernej róbe. A poriadne opulentnej. Teda, niežeby sme sa tu bavili o luxusnej móde v duchu haute couture. Šaty v tóne ružového zlata s bohatým flitrovaným dezénom sú vlastne strihovo relatívne jednoduché, ozvláštňuje ich však detail otvorených širokých rukávov a samotný materiál. Niekedy stačí málo a výsledok je skvelý. Ako v tomto prípade.

Porotkyňa Tatiana Drexler v šatách od Michaely... Foto: TV Markíza
ZAK Tatiana Drexler v šatách od Michaely Ľuptákovej Porotkyňa Tatiana Drexler v šatách od Michaely Ľuptákovej.

Popri tvárach spred kamery sa potom podoba pozvaných hostí niesla v omnoho odľahčenejšom tóne. A vôbec to nebolo na škodu. Zaujali hneď dve slovenské herečky, ktoré sa zjavne už rozhodli vítať jar. Konieckoncov, prvý jarný deň je už za nami. Helena Krajčiová stavila na kombináciu krémového topu bez rukávov, ktorý doplnili široké ružové nohavice. Zaujal najmä ich strih, pôsobil moderne a veľmi šik. Pridanie výraznejšieho náhrdelníka, ktorý zjavne ladil so zlatými lodičkami, nebol zlý zámer. Ešte o kúsok lepšie by však fungovala bižutéria viac otvorená pri krku a siahajúca na kaskáde retiazok zdobených s príveskami hlbšie. Výsledok však bol pôvabný a príjemne ladil aj s farbou herečkiných vlasov.

zväčšiť Herečka Michaela Čobejová. Foto: TV Markíza
Michaela Čobejová Herečka Michaela Čobejová.

Jarná nálada sa preniesla aj do výberu jednoduchých tunikových šiat Michaely Čobejovej. Akoby vodovými farbami maľovaný florálny vzor pretkávaný lurexovou trblietavou niťou vytvoril zaujímavý vizuálny prvok, odevu by však pomohli buď dlhšie rukávy alebo lepšie definovaný strih, prípadne predelenie v drieku – pôsobil by tak viac vyvážene. Blondínka model doplnila výraznými červenými lodičko-sandálikmi so šnurovacím detailom.

Martina Zábranská Čítajte viac Zábranská žiarila ako ružová diva, Vinczeová skúsila kabaret a Drexler? To je špičková voľba!

Do priestorov bratislavského výstaviska, kde sa Let's Dance nakrúca, sa v nedeľu večer prepracovalo aj trochu retro inšpirácie. Ktorá dáma s ňou vyrukovala a ako to dopadlo? Pozrite sa na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Michaela Čobejová #Helena Krajčiová #Adela Vinczeová #Tatiana Drexler #Sasha Gachulincová

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...