Krásna Maďarka, zvodná Kim či moderná Bardotka: TOP 15 najlepších líčení hviezd, musíte tú krásu vidieť

Azda ešte pôvabnejšie než oscarové líčenie - taká bola úprava žien na párty magazínu Vanity Fair. Nevedeli sme skôr vybrať, ktorá je krajšia...

29.03.2022 00:00
debata
Herečka Kate Beckinsale pravidelne používa na...
Herečka Anya Taylor-Joy s dramatickou úpravou,...
+12Speváčka Halsey predviedla skutočne ukážkovú...

Zaujímavosťou bolo, že ak porovnáte líčenie na oscarový ceremoniál a následne párty známeho lifestylového magazínu, nájde sa pár zásadných rozdielov. Azda najmarkantnejší spočíva v tom, že líčenie a úprava na večerný žúr boli omnoho odvážnejšie, farebnejšie, dramatickejšie či rozvernejšie.

Zendaya Čítajte viac Oscarová móda: Úchvatná Chastain, Zendaya ako moderná Sharon Stone. A čo si to obliekla Kristen Stewart?!

Jedným z dominantných prvkov v líčení sa stali oči. Na nich sa vizážisti doslova vyhrali. Pracovala sa najmä s metalickými tónmi ako zlatá (Kate Beckinsale), bronzová či kovová strieborná. Metalický lesk ukrytý v drobných trblietavých čiastočkach sa však objavil aj na farebných podkladoch (Jessica Alba, Zendaya).

Modelka Barbara Palvin predviedla jeden z... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Barbara Palvin Modelka Barbara Palvin predviedla jeden z najodvážnejších odtieňov na viečkach - zelená farba dominovala jej líčeniu.

Jednu z najodvážnejších farieb večera predviedla maďarská topmodelka Barbara Palvin, keď si ku svojej relatívne minimalisticky pôsobiacej róbe nechala oči upraviť exoticky pôsobiacou zelenou farbou. Vyzerala výborne.

Penelope Cruz Čítajte viac 11 najlepších líčení z Oscarov: Cruz aj Kidman sú očarujúce veteránky, absolútna kráľovná? Táto dáma...

Rovnakú, ak nie väčšiu odvahu prejavila aj speváčka Halsey, ktorej výrazná čierna očná linka pôsobila priam ako grafický prvok. Stále však uchovávala pôvab tváre a nezatieňovala nositeľkinu krásu. Inšpiráciu estetikou 60-tych a 70-tych rokov bolo možné pozorovať aj u herečky Sydney Sweeneovej, ktorá s mačacou linkou a ofinou pripomínala modernú Brigitte Bardotovú.

Ani dámy po štyridsiatke sa nezľakli výraznejšieho líčenia – ako to dopadlo? Kliknite na ďalšiu stranu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Vanity Fair #Kim Kardashian #Jessica Alba #líčenie #oči #párty #Barbara Palvin #Kate Beckinsale #pery #Halsey #Billie Eilish

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...