Ako čaruje s rozpustenou hrivou slávna Sarah Jessica Parker? Nie vždy to vyšlo na jednotku

K seriálovej hviezde patria aj mnohé premeny - pozrite sa na účesy, ktoré vyskúšala v minulosti oslávenkyňa Sarah Jessica Parker. 25. marca má 57 rokov.

25.03.2022 06:00
2000 Foto:
Sarah Jessica Parker v roku 2007.
debata

V roku 1998 nastúpila herečka Sarah Jessica Parker do úlohy seriálu Sex v meste a zrodil sa nový televízny kult Carrie Bradshawovej – newyorskej novinárky a publicistky, ktorá svojím stĺpčekom o vzťahoch, láske či sexe pravidelne prispievala do novín a zároveň aj ona sama s trojicou najlepších kamarátok prežívala každodenné starosti a radosti vzťahového života.

zväčšiť Sarah Jessica Parker v roku 2009. Foto: SHUTTERSTOCK
Sarah Jessica Parker Sarah Jessica Parker v roku 2009.

Jej Carrie sa stala ikonou módneho štýlu pre milióny žien po celom svete. Herečka, ktorá má prirodzene kučeravé vlasy, čarovala počas svojej kariéry aj s nimi. Hoci jej typickým účesom sú plážové vlny medovej farby, na červených kobercoch dokázala účesy z rozpustených vlasov často meniť – zdobili ju aj výrazné väčšie či menšie vlny, rovnako nosila svoju hrivu aj dokonale vyhladenú. A vyskúšala takisto strih, kedy si nechala skrátiť ofinu, čo bolo pre herečku menej vydareným experimentom. Pozrite si účesy Parkerovej z rozpustených vlasov.

Sarah Jessica Parker v roku 2017.
Sarah Jessica Parker v roku 2009.
+3Sarah Jessica Parker v roku 2009.

Vyše 20 rokov žije s hercom Matthew Broderickom, pár sa pred oltár postavil v roku 1997 v New Yorku, presne 19. mája. A hoci bulvárne médiá prinášajú správy o krachu prominentného manželstva so železnou pravidelnosťou, nezakladajú sa na pravde. Herečka sa dokonca aj na svojom Instagrame už k šírenou týchto správ aj niekoľkokrát veľmi kriticky vyjadrila. Dvojica spoločne vychováva tri ratolesti. Jamesa (19) a dvojičky Tabithu a Marion (13), ktoré im vynosila náhradná matka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sarah Jessica Parker

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....