Rozkošné, farebné, ako poslovia jari! Kabelky hýria farbami, máme 11 tipov

Jar sa ohlásila, s ňou aj stále viac pribúdajúcich farieb. Nemali by sa objaviť len v prírode, ale aj vo vašom šatníku. Chcete s tým začať pozvoľna? Odpoveďou sú kabelky.

23.03.2022 09:00
kabelka Zara Foto:
Dámska zelená pletená kabelka Zara, predáva sa za 25,95 eura.
debata

Dámsky doplnok, ktorý patrí do výbavy väčšiny žien, má rozličné podoby. Aktuálna, jarná však volá po žiarivejších a farebnejších tónoch, hravých tvaroch a formách a tiež po trošku originality. Nemusíte hneď minúť stovky eur (ale môžete), aby ste našli svoj „milovaný“ dámsky kúsok na blížiace sa jarné dni.

Čo sa farebnosti týka, medze vlastne neexistujú – nosí sa všetko, čo je žiarivé, farebné a pripomína rozkvitnutú záhradu – či už je to narcisová žltá, červená ako tulipány alebo ružová odtieňov pivónií alebo orgovánová fialová. A nezabúdajme ani na sýtu zelenú farbu čerstvej trávy.

Dámska oranžová kabelka Mango, info o cene v...
Dámska kožená kabelka s efektom krokodílej kože...
+8Dámska ružová kabelka Deichmann, predáva sa za...

Dôležitý detail, na ktorý treba upozorniť, je tiež veľkosť. Síce môžete siahnuť aj po väčších mestských kabelkách, ale farebné varianty pôsobia vkusnejšie aj trendovejšie v menších rozmeroch. Ide teda nielen o listovky, ale aj kabelky s držadlom do ruky, či napríklad varianty na populárne „bagetové“ kabelky s kratším ramienkom na zavesenie na plece.

Vybrali sme pre vás 11 tipov, väčšinu z nich za relatívne nízke ceny. Nech sa páči, privítajte s nami jar.

Janette Štefánková, Krištáľové krídlo, najlepšie líčenie Čítajte viac Kučerovej pery, Drobnej pohľad či diva Čobejová: Toto je 9 najlepších líčení Krištáľového krídla

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #JAR #trend #Kabelka #farby

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....