Zábranská žiarila ako ružová diva, Vinczeová skúsila kabaret a Drexler? To je špičková voľba!

Ani tretí súťažný večer programu Let's Dance sa nezaobišiel bez známych tvárí v hľadisku. Móda dám aj pánov však tentoraz nemohla celkom konkurovať tej, ktorú predvádzali tváre pred kamerami.

22.03.2022 00:00
Martina Zábranská Foto:
Herečka a moderátorka Martina Zábranská v šatách od Michaely Ľuptákovej.
debata

Počas dvoch minulých nediel sa zdalo, že štýlová vládu nad programom prevzala Adela Vinczeová. Tretí súťažný večer bol, čo sa hravosti, efektnosti a frivolnosti outfitu týka, doposiaľ asi najvýraznejší. Postarali sa o to trblietavé vzorované šaty z dielne Fere Mikloška, ktoré doplnil detail výrazného ružového peria okolo krku. Malo to trošku kabaretný nádych, na škodu však nebolo, že Vinczeová vyšla zo svojej komfortnej zóny „ľuptákovských“ siluet (nie, nemáme na mysli niekdajšieho politka, ale tvorbu dizajnérky Michaely Ľuptákovej).

Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová v...
Herečka a moderátorka Martina Zábranská v...
+10Porotkyňa Tatiana Drexler.

Ku slovu sa však dostala aj spomenutá návrhárka – jedna z dvoch najčastejších mien, s ktorými pracuje štylistka Zuzana Kanisová, dlhé roky obliekajúca Adelu, ale aj časť jej kolegov v projektoch TV Markíza. A tentoraz treba dodať, že práve voľba pre moderátorku a herečku Martinu Zábranskú, bola zásahom do čierneho. Strihovo síce osvedčená klasika, akú sme už u Ľuptákovej videlo stokrát, vo výsledku však veľmi nežný, ženský a elegantný look s puncom old-skúlového glamour, ktorý podporila úprava vlasov a líčenie. Zábranská vyzerala skrátka výborne.

zväčšiť Porotkyňa Tatiana Drexler. Foto: TV Markíza
ZAK 1212 Porotkyňa Tatiana Drexler.

V zostave tria dám, ktoré sú takpovediac inventárom novej sezóny Let's Dance, však najviac zabodovala porotkyňa Tatiana Drexler. Asi aj preto, lebo namiesto šiat či rób šla úplne inou cestou. A výsledok – na pohľad minimalistická čierno-biela nohavicová kombinácia z butiku La Femme – bol veľmi ženský a sexy, no pritom triezvo súčasný a moderný.

Tatiana Drexler Čítajte viac Tatiana Drexler: Som stále seriózne veselá

V zostave pozvaných dám sa znovu objavila aj herečka Zuzana Vačková. Ako vyzerala jej voľba tentoraz? Čítajte na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Zuzana Vačková #Adela Vinczeová #Let´s Dance #Martina Zábranská #Tatiana Drexler

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....