Kučerovej pery, Drobnej pohľad či diva Čobejová: Toto je 9 najlepších líčení Krištáľového krídla

Slávnostný večer v priestoroch SND priniesol nielen módne momenty, ale aj niekoľko pôvabných lookov - líčení a úprav známych žien.

21.03.2022 12:15
debata
Opäť výrazný farebný kontrast kráľovskej modrej...
Modelka a moderátorka Barbora Bakošová s vôbec...
+6Danka Barteková s výraznejším červeným rúžom v...

V duchu tradície veľkých večerných eventov, ktoré zvyčajne mapujeme v prípade zahraničných podujatí a aktuálnej filmovej sezóny, sme sa pozreli tentoraz smerom na Slovensko. Aj jubilejný 25. ročník Krištáľového krídla potvrdil, že slovenské ženy a celebrity sa tiež vedia upraviť veľmi pôvabne a príťažlivo. Ktoré podľa nás zabodovali?

Katarína Srkala (vpravo) a garantka ceny Krištáľové krídlo Danka Barteková Čítajte viac Móda z Krištáľového krídla: Hurajová s Ďurianovou nežné v bielej, antická Barteková a prekvapenie? Víťazka Vargová

Speváckym hviezdam to vyšlo na jednotku. Reč je v tomto prípade nielen o popových speváčkach Emme Drobnej a Monike Bagárovej, ale aj sopranistke a opernej dive Adriane Kučerovej. Kým prvé dve stavili na súčasný look s líčením v bronzových a medených tónoch, na zvýraznených perách v telovej farbe a lesku, Kučerovej voľba padla na výrazné červené pery. Sýty tón rúžu krásne korešpondoval s farbou šiat, ale aj úpravou zvyšku tváre a účesu. Malo to patričnú pompu a luxusný dojem večerného líčenia.

zväčšiť Speváčka Emma Drobná predvádza dospelejší... Foto: Peter Frolo
Emma Drobná, Krištáľové krídlo, najlepšie líčenie Speváčka Emma Drobná predvádza dospelejší mejkap, no výsledok je pôvabný. Dôraz je kladený na oči v bronzovo-medeno-hnedých tónoch. Pery sú zvýraznené leskom a kontúrovacou líniou pomocou ceruzky. Pôvabne je zvýraznené aj obočie, vizážistka kládla dôraz na jeho štruktúru a hustotu.

Červené pery boli v tento večer výrazným detailom, no objavil sa vo viacerých variáciách. Napríklad bývalá strelkyňa Danka Barteková stavila na matný tón rúžu, čo jej tvári dodalo dramatickejší výraz. U moderátorky Janette Štefánkovej sa zase červená mixovala s oranžovým základom a výsledný dojem pôsobil živšie a opticky dodával objem menším perám.

Dve podoby femme fatale – Haydu a Čobejová – kliknite na ďalšiu stranu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #líčenie #oči #pleť #Adriana Kučerová #Karin Haydu #Michaela Čobejová #pery #Lucia Hurajová #Emma Drobná

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...