Vojvodkyňa Kate ako kráska z Karibiku! Jej letné šaty budete chcieť, náušnice neprehliadnete

Od 19. do 26. marca cestujú princ William a vojvodkyňa Kate po Karibiku.

21.03.2022 11:00
672069098 Foto:
Princ William a vojvodkyńa Kate počas návštevy Belize - Kate v šatách od americkej dizajnérky Tory Burch, v hodnote vyše 500 libier.
debata (2)

V ich cestovateľskom denníku sa nachádzajú štáty ako Belize, Jamajka a Bahamy, v ktorých si pripomenú platinové jubileum vládnutia kráľovnej Alžbety II.

Počas vystúpenia z lietadla v Belize mala 40-ročná Kate na sebe kobaltovo modré čipkované šaty od Jenny Packham s lodičkami Emmy London ‚Rebecca‘ v rovnakom odtieni. 3-násobnú mamu navyše zdobili šperky, ktoré pochádzajú z kolekcie zosnulej princeznej Diany.

zväčšiť Princ William a vojvodkyňa Kate počas návštevy... Foto: Profimedia
kate Princ William a vojvodkyňa Kate počas návštevy Belize - Kate v modeli od Jenny Packham.

Počas ich prvého výletu, kedy zamierili spoločne na návštevu kakaovej farmy Che'il a továrne na čokoládu v Maya Center Village, sa takisto držala Kate modrých farieb, čo je aj farba vlajky Belize. Vzhľad manželov bol však nemej formálny, než pri prílete do krajiny.

Princ William sa obliekol do ľahkej košele na gombíky v modrej farbe a námorníckych nohavíc, zatiaľ, čo vojvodkyňa siahla po modrých kvetinových šatách od americkej dizajnérky Tory Burch, v hodnote vyše 500 libier.

zväčšiť Princ William a vojvodkyňa Kate počas návštevy... Foto: Profimedia
kate Princ William a vojvodkyňa Kate počas návštevy Belize - Kate v šatách od americkej dizajnérky Tory Burch, v hodnote vyše 500 libier.

Svoj prázdninový look doplnila kabelkou britskej dizajnérky Any Hindmarchovej, ktorú už predviedla v roku 2011 počas návštevy Kanady. Výraznou a prekvapivou bodkou za jej vzhľadom boli modré textilné náušnice od trendovej francúzskej značky Sézane, ktoré sa dajú zohnať za 55 libier.

Pozrite si rebríček TOP 5 kuriozít z kráľovských svadieb

Obsah vznikol v spolupráci Pravdy s MALL.TV

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...