Či majú 22, 45 alebo dokonca pred 60-kou, všetky ukazujú... toto je najväčší módny hit podľa hviezd

Ak pozorne sledujete dianie na červených kobercoch, určite ste si to už všimli. Niet akcie, na ktorej by sa tak neobjavila aspoň jedna dáma. Zdá sa, že najhorúcejším módnym hitom jari a leta bude... odhalené bruško.

21.03.2022 05:00
Blake Lively, Michael Kors Foto: ,
Herečka Blake Lively a módny dizajnér Michael Kors.
debata (1)

Faktom je, že odhalené brucho dizajnéri predstavili ako jeden z kľúčových trendov aktuálnej sezóny už počas prehliadok minulý rok. A hviezdy mu absolútne prepadli. Posledné týždne plné podujatí, či už vyhlásenia filmových cien, ale aj premiér alebo módnych prehliadok, len potvrdili, že odvaha väčšine dám nechýba. A dokonca ani pevné brušné svalstvo, ktoré si takýto kúsok pýta.

Herečka Zazie Beetz a jej look s odhaleným...
Herečky Brooke Shields (vľavo) a Blake Lively...
+20Herečka Kristen Stewart a jej variácia ako...

Zdôrazniť treba, že odhalené brucho sa prepracovalo do dámskej módy viacerými spôsobmi. Má elegantnejšiu, ale aj veľmi súčasnú, mladistvú a športovú podobu. Niekde sú to vyslovene podprsenkové topy, ktoré pripomínajú bikiny či športovú podprsenku, ktoré sú zvyčajne doplnené širokou sukňou alebo objemnejšími nohavicami. Podprsenky sa však objavujú napríklad aj ako základ pri elegantných nohavicových kostýmoch (Fendi).

zväčšiť Herečka Kiernan Shipka predstavila seriálovú... Foto: SITA/AP, Jack Plunkett
Kiernan Shipka Herečka Kiernan Shipka predstavila seriálovú novinku "Swimming With Sharks" a prekvapila svojím vyšportovaným bruškom.

Iba nedávno sa v relatívne športovo pôsobiacej kombinácii objavila na filmovom festivale 22-ročná Kiernan Shipka, ktorá predviedla aj vypracované brušné svalstvo. Na rovnakom evente sa však s týmto trendom popasovala aj jej 45-ročná kolegyňa Diane Kruger. V jej prípade však išlo o elegantnejšiu kombináciu skráteného topu a širokej sukne z dielne značky Chanel.

Značka Chanel patrí práve k tým ateliérom, ktoré trend odhaleného brucha prepašovali do módy koktejlovej, večernej aj dennej. Okrem Krugerovej bola nedávno dôkazom aj Kristen Stewart. Jej kombinácia širokých nohavíc a skráteného kabátika zapnutého len na jeden gombík pod krkom bola jasným odkazom na horúci trend. Podobne však uchopil detail odhaleného brucha aj Michael Kors. Na jeho prehliadke bola za očarujúcu herečka Blake Lively (foto vyššie).

Blake Lively, Michael Kors Čítajte viac Božsky! Tak vyzerá trojnásobná mama Lively na módnej šou... a bruško? Ako fitneska!

Dôkazom, že odhaleného brucha sa nezľaknú ani dámy v zrelšom veku, bola zase pred pár týždňami herečka Jennifer Beals (oblečená v kombinácii Gucci), ktorej síce ťahá na 60, ale formu má ukážkovú. Nuž, zjavne ju chce ukázať. Pozrite sa tu.

Horúci trend, ktorý nepochybne ovplyvní aj časť Sloveniek, sa už do našej krajiny prepracoval – tiež so známymi osobnosťami a tvárami domáceho šoubiznisu. Ktorými? Kliknite na ďalšiu stranu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Diane Kruger #hit #trend #Simona Brnová-Slobodníková #brucho #Kiernan Shipka #Jennifer Beals

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...