Pokračovanie článku: Vrabčiak, mini-bob či pixie - krátke účesy sú späť ako obrovský hit! Toto je 9 hviezd, ktoré vás inšpirujú

zväčšiť Herečka Halle Berry debutovala na cenách... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Halle Berry Herečka Halle Berry debutovala na cenách Critics Choice Awards s krátkym zostrihom a vlasmi zafarbenými do biela.

Reč je o herečke Halle Berryovej, ktorá sa na nedávnych cenách kritikov objavila so skráteným účesom, časťou vyholenej hlavy a predĺženými vyžehlenými prameňmi upravenými do strany. Kedysi Berry bola ikonou pre ženy s krátkymi vlasmi – mnohí si ešte pamätajú jej kratučký účes pri preberaní Oscara za výkon vo filme Ples príšer. Dnešná podoba, akýsi skrátený asymetrický bob, je omnoho punkovejšia a odvážnejšia.

Lea Seydoux Čítajte viac 9 najlepších líčení cien BAFTA: Pery ako krv, mačacie linky aj nahá krása

Podobne však upravuje svoje vlasy aj veľká oscarová favoritka tohtoročných cien – americká herečka Ariana DeBose. Prekvapivým sa môže zdať aj návrat pomerne výrazných melírovaných zosvetlených prameňov v tmavom základe. Viac si už pozrite v našej galérii. Určite v ňom nájdete inšpiráciu, ak pomýšľate na zmenu smerom ku krátkemu účesu.

Ikonické účesy herečky Jennifer Anistonovej

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #krátky účes #Halle Berry #účes #Lea Seydoux #Rebecca Hall #Millie Bobby Brown #mall.tv

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...