Vrabčiak, mini-bob či pixie - krátke účesy sú späť ako obrovský hit! Toto je 9 hviezd, ktoré vás inšpirujú

Dlhé vlasy, koruna krásy - myslia si mnohé ženy. Majú na to právo. Ale faktom je, že stále viac žien (aj tých zo sveta celebrít) ukazuje druhú stranu mince. Návrat opäť slávia skrátené či celkom krátke účesy.

17.03.2022 05:00
debata (1)
Lea Seydoux predviedla svoj krátky účes aj na...
Herečka Rebecca Hall na vyhlásení cien BAFTA v...
+8Herečka Daisy Ridley na prehliadke Stella...

Aktuálna sezóna vyhlasovania filmových a televíznych ocenení sa toho stala dôkazom, keď na červený koberec prilákala dámy s rôznou dĺžkou účesov. Prišli také, ktoré nosia krátke vlasy už dlhší čas, ale tiež ženy, ktoré sa rozhodli tento druh účesu jednoducho vyskúšať ako zmenu a s krátkymi vlasmi doslova debutovali.

zväčšiť Herečka Rebecca Hall na vyhlásení cien BAFTA v... Foto: David Fisher for BAFTA / Shutterstock Editorial / Profimedia
Rebecca Hall Herečka Rebecca Hall na vyhlásení cien BAFTA v kreácii Dior Haute Couture.

Jednou z nich je aj britská herečka a hviezda nových filmov Star Wars Daisy Ridley. Na prehliadke Stelly McCartneyovej ju mohla verejnosť vidieť prvýkrát so strapatým pixie účesom, kratučkými vlasmi s definovanou ofinou, ktorej pramene sú strihané do nepravidelných dĺžok. Fanúšičkou podobného účesu je aj krásna a talentovaná Rebecca Hall. Vďaka filmu Passing dostala pozvanie na množstvo akcií, všade hrdo predvádzala pôvabný, elegantný a pritom veľmi šmrncovný krátky účes.

Selena Gomez Čítajte viac Mladučké krásky, ale aj 70-ročná ikona uchvátili úpravou: Toto je 9 najlepších líčení cien kritikov

Popri kratučkom pixie účese, ktorý často upravujú kaderníci do podoby neposedného vrabčiaka, nechýbajú ani elegantné krátke vlasy – zvyčajne uhladené alebo upravené pomocou gélu či pasty. K ich fanúšikom patrí aj Bond-girl Lea Seydoux, ktorá s krátkymi vlasmi tiež už chodí nejaký ten piatok. A vyzerá v nich nádherne, nemyslíte? Pozrite si ju v našej galérii.

Vedeli ste však, že na krátke vlasy si znovu trúfla aj slávna oscarová diva? Kliknite na ďalšiu stranu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #krátky účes #Halle Berry #účes #Lea Seydoux #Rebecca Hall #Millie Bobby Brown #mall.tv

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...