9 krásnych Sloveniek, 9 príležitostí zažiariť! Krištáľové krídlo ozdobia dámy v krásnych róbach

Jubilejný 25. ročník udeľovania cien Krištáľové krídlo pre významné osobnosti Slovenska sa uskutoční už najbližšiu nedeľu, divákov čaká aj moderátorské prekvapenie.

17.03.2022 09:00
Herečka Lucia Hurajová na 20. ročníku Plesu v... Foto:
Herečka Lucia Hurajová, na archívnom zábere z Plesu v opere - jej štýl býva neprehliadnuteľný.
debata

„Hostí a divákov prevedie galavečerom netradičné zoskupenie až desiatich moderátorov, ktorí sa budú v moderátorských vstupoch počas večera striedať,“ prezradila riaditeľka Krištáľového krídla Katarína Srkala. Dodala, že diváci sa tak môžu tešiť na mená, ako Ivo Gogál, Janette Štefánková, Michaela Čobejová, Adriana Kučerová, Marianna Ďurianová, Karin Haydu, Anna Žitná Lučaiová, Danka Barteková, Lucia Hurajová a Karin Majtánová.

Moderátorka a herečka Karin Haydu,
Riadteľka Krištáľového krídla Danka Barteková v...
+13Herečka Lucia Hurajová.

Už pred pár dňami organizátori prezradili, že móda dvojice Janette Štefánková a Adriana Kučerová vzniká v ateliéri Michaely Ľuptákovej, verejnosť sa však určite môže tešiť aj na podobu ďalších moderátoriek.

Dámy ako Lucia Hurajová či Marianna Ďurianová alebo Danka Barteková v minulosti viackrát potvrdili ukážkový „večerný“ vkus a predviedli sa v príťažlivých róbach. Spomenutá Barteková napríklad minulý rok v róbe od Borisa Hanečku, Luciu Hurajovú zase oblieka často napríklad dizajnér Marcel Holubec. Pripomenúť si ich kreácie pred nedeľňajším večerom môžete v našej galérii.

V programe galavečera potom vystúpia umelci ako Adam Ďurica, Emma Drobná, Terézia Kružliaková, Adriana Kučerová, Rebeka Jenisová, Adam Pavlovčin, Michal Noga, Monika Bagárová a Radovan Tariška. Slávnostnú atmosféru večera hudobne podčiarkne Symfonický orchester Slovenského rozhlasu pod vedením dirigenta Adriana Kokoša.

Členovia odborných porôt a verejnosť nominovali na ocenenie Krištáľové krídlo za rok 2021 osobnosti a počiny v deviatich kategóriách. Aj tento rok rozhodla veľká porota o laureátovi mimoriadnej ceny. Tú udelila motocyklovému pretekárovi Štefanovi Svitkovi, ktorý v januári na Rely Dakar 2021 predviedol špičkové športové výkony, ale aj mimoriadny ľudský rozmer zápolenia a športového ducha. Ocenenie si prevezme rovnako ako ostatní laureáti na galavečere 20. marca, ktorý v priamom prenose odvysiela RTVS na Jednotke.

Dizajnérka Michaela Ľuptáková (vľavo) s...
Dizajnérka Michaela Ľuptáková (vpravo) s...
+6V ateliéri dizajnérky Michaely Ľuptákovej.

Počas galavečera sa verejnosť okrem Svitkovho ocenenia dozvie mená laureátov ocenenia Krištáľové krídlo za rok 2021 v deviatich kategóriách. Diváci spoznajú mená laureátov Krištáľového krídla v oblasti vedy, medicíny, kultúry, hospodárstva, filantropie či športu. Z vyše 140 nominácií za rok 2021, ktoré do odborných diskusií priniesli porotcovia i široká verejnosť, sa do finálneho výberu dostalo 26.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #róba #móda #Danka Barteková #moderátor #Adriana Kučerová #Marianna Ďurianová #Lucia Hurajová #Krištáľové krídlo

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...