Pokračovanie článku: Obočie Emmy Stoneovej, hriva Demi Moorovej či pery zmyselnej Alexandry: Toto je 15 TOP lookov z Paríža

zväčšiť Herečka Demi Moore na prehliadke Chloé roky... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
15 najlepších líčení a úprav, týždeň módy, Demi Moore Herečka Demi Moore na prehliadke Chloé roky stavia svoj vzhľad na ukážkovej hrive. Aj tentoraz jej looku dominovali krásne vlasy, vyžehlené a rozdelené na cestičku. Pleť je bezchybná, obočie hustejšie a elegantne zvýraznené a pery len jemne kolorované jemnou farbou.

V korune krásy je tajomstvo mladosti

Je to potvrdené pravidlo – s pribúdajúcim vekom sa dá dojem oklamať nielen s pomocou plastického chirurga, ale aj pomocou hustej a príťažlivo upravenej hrivy. Vedia to dobre mnohé dámy z Hollywoodu, ktoré prekročili päťdesiatku, prípadne sa blížia k šesťdesiatke. Ako ideálny príklad môže slúžiť herečka Demi Moore, ktorej havranie kadere dominovali jej úprave počas návštevy na prehliadke Chloé.

Herečka Alexandra Daddario s obľubou predvádza...
Topmodelka Toni Garrn na prehliadke Elie Saab s...
+12Zendaya na prehliadke Valentino predviedla...

Podobne sa však upravila napríklad niekdajšia supermodelka Elle MacPherson – akurát namiesto vyžehlených lesklých zdravých vlasov predviedla plážové vlny. Hladký a elegantný účes z dlhých vlasov rozdelených na cestičku zase omladzoval herečku Julianne Mooreovú. Všetky nájdete v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Demi Moore #líčenie #Emma Stone #Alexandra Daddario #pery #obočie #Iris Law #husté obočie

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...