Pokračovanie článku: Obočie Emmy Stoneovej, hriva Demi Moorovej či pery zmyselnej Alexandry: Toto je 15 TOP lookov z Paríža

zväčšiť Herečka Alexandra Daddario s obľubou predvádza... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
15 najlepších líčení a úprav, týždeň módy, Alexandra Daddario Herečka Alexandra Daddario s obľubou predvádza výrazné pery. Nebojí sa rozmanitých odtieňov rúžu, na prehliadke DIOR to bolo karmínový červený s oranžovým podtónom.

Zmyselnosť červenej farby na perách

Hoci väčšina herečiek sa v Paríži prezentovala s veľmi prirodzenými, často telovými tónmi na perách, možno o to viac potom zaujali tie, ktoré šli inou cestou. Americká herečka Alexandra Daddario patrí medzi dámy, ktoré sa neboja experimentovať s farbami rúžov. Tentoraz siahla po intenzívnej červenej s oranžovým podtónom. Výrazný, priam lakovaný lesk dodal perám nielen objem, ale aj celkovému vzhľadu poriadny sexepíl. Platilo to aj v prípade španielskej herečky Juany Acosty.

shutterstock 758806480 Čítajte viac Ako vykúzliť krásne a plné pery pomocou líčenia? Toto radí vizážistka Lucid

Okrem karmínovej červenej a oranžovo-červenej sa objavili tiež pery vo farbe koralovej alebo malinovej. Objem sa zväčšoval pomocou kontúrovacích ceruziek, no v tóne rúžu, alebo tóne pier.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Demi Moore #líčenie #Emma Stone #Alexandra Daddario #pery #obočie #Iris Law #husté obočie

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...